Răzvan Ciobanu nu a murit pe 29 aprilie. Dezvăluiri de ultimă oră făcute de avocata sa

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 ianuarie 2020, 12:58
Răzvan Ciobanu a murit în urmă cu aproximativ 7 luni, însă abia acum ies la iveală detalii tulburătoare despre misteriosul accident în care și-a pierdut viața îndrăgitul designer.

Anchetatorii au ajuns la final cu informațiile strânse în jurul morții suspecte a lui Răzvan Ciobanu, iar cea care a făcut mărturiile cutremurătoare despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua fatidică este avocata regretatului designer. Conform investigațiilor, Răzvan Ciobanu nu a murit pe 29 aprilie, așa cum se știa până acum, ci în Ajunul Paștelui, adică pe 28 aprilie 2019: „El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte.” – a spus avocata în emisiunea Xtra Night Show.

Răzvan Ciobanu nu a murit pe 29 aprilie. Dezvăluiri de ultimă oră făcute de avocata sa

Avocata lui Răzvan Ciobanu a făcut dezvăluiri șocante și despre modul în care a murit Răzvan Ciobanu. Aceasta susține, conform cu speculațiile medicilor legiști, că designerul era deja mort în momentul impactului, ca urmare a unui AVC: „A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit.” – a mai spus avocata lui Răzvan Ciobanu.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter