Reacția cântăreței Oana Sîrbu după decesul Cristinei Țopescu

De Unica.ro, pe
Cristina Țopescu a fost găsită decedată, duminică seară, în locuința sa din Otopeni. Multe vedete din România și-au exprimat condoleanțele și au transmis mesaje după dispariția fostei prezentatoare de televiziune. Printre acestea se află și Oana Sîrbu, căreia nu i-a venit să creadă că fiica lui Cristian Țopescu a plecat dintre noi.

Oana Sîrbu a descris-o pe Cristina ca fiind o„ fată fină, educată”.

„Așa s-a decis undeva, cândva. Nu mai știu de ea de decenii. Cutremurător! Mă gândesc la un text în limba italiană, pe care mi l-a scos pe loc, în avion, acum 25 de ani. Urma să-l cânt la barul Paradis din Jupiter. Și odată am auzit că mă căutase într-o problemă legată de animale. Ce persoană splendidă”a declarat Oana Sîrbu pentru Cancan.

„S-a dus lângă tăticul ei, alt om minunat, prima ființă care-mi spunea ”La mulți ani!” pe 13 mai. Ce fată fină! Ce păcat! Dar cine suntem noi să judecăm? Știu că dansa foarte frumos. Am petrecut câteva momente împreună, în anumite contexte. O fată tare fină, educată”a mai spus artista.

Potrivit primelor informații, Cristina Țopescu a decedat pe 28 decembrie, în urma unui infarct suferit în somn. Acest lucru urmează să fie confirmat din punct de vedere medico-legal.

Medicii legiști au stabilit că este necesară o verificare toxicologică, având în vedere că în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente. La capul patului, pe noptieră, au fost găsite flacoane de diazepam și de ketonal începute, semn că vedeta TV lua medicamente fie la indicațiile medicilor, fie din proprie inițiativă, conform Libertatea.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Oana Sârbu și Cristina Țopescu.

Sursă foto: Facebook, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter