O recunoşti? Ce vedetă arăta aşa înainte să se opereze

De Unica.ro, pe

Cu un chip natural un păr blond foarte frumos şi o siluetă de invidiat, această vedetă arăta minunat în tinereţe. Vezi cine e şi cât de mare e diferenţa faţă de look-ul actual.
Pamela Anderson, căci despre ea este vorba, a făcut poza de mai sus în 1992, când de abia începuse să joace în serialul „Baywatch”. Văzând cât de frumoasă era, e uşor să-ţi dai seama cum a devenit atât de faimoasă.
Din păcate pentru ea, Pamela a simţit curând nevoia unor îmbunătăţiri şi a început să apeleze la operaţiile estetice. Nu mai ştie nimeni câte intervenţii are, dar e clar că au fost prea multe. Dacă la excesul de chirurgie plastică adăugăm excesul de alcool şi consumul de droguri, aşa se explică cum a putut o femeie superbă să devină Pamela Anderson de azi. La 46 de ani, arată mai rău decât alte vedete de aceeaşi vârstă.
pamela anderson
Pamela s-a făcut remarcată din întâmplare, într-un mod destul de ciudat. Era la un meci de fotbal şi purta un tricou strâmt inscripţionat cu logo-ul unui producător de bere. Când imaginea ei a apărut pe ecranul stadionului, toţi microbiştii au început să aplaude frenetic, iar firma producătoare de bere şi-a dorit să-şi asocieze imaginea cu cea a blondei superbe. Astfel, Pamela a ajuns în Playboy şi de aici până la Hollywood nu a mai fost decât un pas. În 1989 era remarcată pe stadion, iar în 1992 avea deja un rol în serialul de succes Playboy.
pamela anderson

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter