Regina Elisabeta, mesaj subtil pentru Harry și Meghan

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 07 februarie 2020, 14:29
Regina Elisabeta a II-a ar fi transmis un mesaj subtil de susținere pentru Prințul Harry și Meghan Markle, care au părăsit Familia Regală și s-au mutat în Canada.

Suverana britanică a purtat, la slujba de duminică, o broșă sub formă de fulg de zăpadă, pe care a primit-o în anul 2017 de la fostul guvernator al Canadei, David Johnston, cu ocazia jubileului de safir.

Ducii de Sussex intenționeză să petreacă cea mai mare perioadă a timpului în Canada, iar alegerea reginei de a purta această broșă a condus la speculații că ar fi făcut-o pentru a-și arăta susținerea pentru nepotul ei, Meghan și micul Archie, notează Mirror Online.

De aceeași părere este și Phil Dampier, autorul cărții „Royally Suited: Harry and Meghan in their Own Words”.

Regina are obiceiul de a trimite mesaje codate în moduri subtile. De exemplu, obișnuiește să se folosească de poșetă pentru a transmite mesaje ajutoarelor sale – dacă se află într-o anumită poziție, vrea să plece de la un eveniment în 5 minute. Poartă haine și bijuterii pentru a-și arăta suportul și empatia față de o țară. De exemplu a purtat verde la vizita sa istorică în Irlanda”, a explicat autorul.

Așadar este destul de posibil să le transmită un mesaj lui Harry și Meghan. Sunt sigur că este devastată de plecarea lor și va vrea să lase ușa deschisă pentru întoarcerea lor dacă se vor răzgândi și vor dori să revină”, a precizat Dampier.

Harry și Meghan au ales să părăsească Familia Regală britanică și să se mute în Canada pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Regina Elisabeta, Harry și Meghan.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter