Regina Elisabeta nu se mai întoarce la Palatul Buckingham

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 27 august 2020, 14:06
Regina Elisabeta nu se va mai întoarce la Palatul Buckingham după ce și-a petrecut vacanța la Balmoral, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată în cei 67 de ani de domnie.

Suverana britanică revenea la Buckingham la începutul lunii octombrie, însă, de această dată, ea se va reloca la Castelul Windsor, unde va rămâne pe o perioadă nelimitată, notează Standard.co.uk.

Regina Elisabeta a II-a va merge, ocazional, la Palatul Buckingham pentru îndatoririle regale, însă doar dacă va fi în siguranță, iar acest lucru nu îi va cauza probleme de sănătate.

Citește și: Bijuteria care întrece orice imaginație. Diamantul Reginei Elisabeta s-a format aproape de centrul Pământului

De asemenea, monarhul britanic este posibil să lipsească de la anumite evenimente publice, din cauza pandemiei de coronavirus. Din cauza vârstei sale înaintate, regina se află în categoria persoanelor cu risc crescut de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Cel care îi va ține locul la evenimentele oficiale va fi nu prințul Charles, care de asemenea este extrem de vulnerabil având vârsta de 71 de ani, ci Prințul William și soția sa, Kate Middleton.

Regina Elisabeta a împlinit anul acesta vârsta de 94 de ani și este cel mai longeviv monarh al Marii Britanii.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Regina Elisabeta a IIa.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter