Rihanna și Hassan Jameel s-au despărțit

De Oana Savin, pe
Rihanna (31 ani) și omul de afaceri saudit Hassan Jameel (31 ani) s-au despărțit după o relație care a durat trei ani. Vestea a confirmată de prieteni de-ai artistei pentru TMZ

Rihanna a început o relația cu Jameel în anul 2017, însă au preferat să își țină povestea de dragoste departe de ochii publicului. Totuși, cei doi au fost surprinși împreună în numeroase vacanțe prin Europa.

La vremea respectivă, apropiați ai cântăreței din Barbados spuneau că aceasta este foarte îndrăgostită de Jameel și că nu au mai văzut-o atât de fericită de mult timp.

Despărțirea lor vine ca un șoc, mai ales că anul trecut Rihanna declara în cadrul unui interviu acordat Vogue că își dorește să devină mamă.

Întrebată dacă își dorește copii, artista a răspuns: „Fără îndoială.” Apoi a explicat: „Nu mă gândesc la astfel de lucruri. Nu știu, sunt planurile lui Dumnezeu. Dar după acest interviu abia aștept toate zvonurile cum că aș fi însărcinată”, declara atunci artista.

De asemenea, ea se gândea și cu ce designer s-a gândit pentru o colaborarea in ceea ce privește modelul propriei rochii de mireasă: „Probabil ar fi o colaborare între mine și Galliano, desigur”.

Rihanna și Hassan Jammel formau cel mai puternic cuplu din showbizz din punct de vedere finanaciar. Din 2017 până în prezent, Rihanna a devenit cea mai bogată femeie din industria de divertisment cu o avere de 600 milioane dolari. De asemenea, familia lui Hassan are o avere estimată la 2.2 miliarde dolari.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter