Rita Ora, amendată pentru organizarea unei petreceri aniversare în ciuda restricțiilor

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 03 decembrie 2020, 15:00

După ce a organizat o petrecere pentru a-și celebra aniversarea de 30 de ani, Rita Ora și-a cerut iertare public. Evenimentul artistei a încălcat restricțiile impuse în Londra din cauza pandemiei de coronavirus.

Rita Ora, amendată pentru organizarea unei petreceri aniversare în ciuda restricțiilor

Luni, 30 noiembrie, solista și-a cerut formal iertare pentru organizarea unei petreceri în ciuda restricțiilor impuse în Regatul Unit. „Bună tuturor, am organizat o mică reuniune alături de câțiva prieteni pentru a celebra aniversarea mea de 30 de ani.

A fost o decizie de moment, gândindu-mă că nu vom mai fi în carantină la momentul susținerii ei. Îmi pare rău că am încălcat regulile impuse de autorități și înțeleg cum am pus persoane în pericol.

A fost o eroare serioasă și de neiertat. Ținând cont de restricții, realizez cât de iresponsabile au fost acțiunile mele și îmi asum întreaga responsabilitate pentru ele.

Mă simt în mod deosebit rușinată știind cât de mult s-a muncit la combaterea acestei teribile boli. Sunt conștientă de sacrificiile pe care oamenii le-au făcut pentru a ajuta. Deși nu va schimba cele întâmplate, vreau să-mi cer iertare în mod sincer.”

Potrivit Daily Mail, artista a plătit în mod voluntar o amendă în valoare de 13,345 de lire. Rita nu este singura celebritate care și-a cerut iertare public pentru un astfel de eveniment.

Pe 30 noiembrie, rapperița Cardi B (28 de ani) și-a cerut iertare pentru organizarea unei cine cu 37 de persoane cu ocazia Zilei Recunoștinței.

Foto: Instagram

Citește și:

Soțul Daianei Anghel a suferit un infarct: „Urmează să-i facă toate analizele”

Ferma familiei actriței Jennifer Lawrence, cuprinsă de flăcări

Victor Rebengiuc a trecut prin experiența COVID-19: „Nu am avut simptome ale bolii”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter