Robert Pattison, declarat cel mai chipeș bărbat din lume

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 05 februarie 2020, 16:07
Robert Pattison a fost declarat cel mai chipeș bărbat din lume. Decizia a fost luată în urma unor măsurători ce se raportează șa Secțiunea de Aur definită de artiștii din Grecia Antică. Actorul britanic a obținut un procent de 92.15 al perfecțiunii fizice.

O analiză atentă făcută de medicul estetician londonez Julian De Silva asupra ochilor, sprâncenelor, nasului, buzelor, bărbiei, maxilarului și formei feței a arătat că Pattison, în vârstă de 33 de ani, este cel mai aproape de perfecțiune.

Robert Pattison a fost câștigătorul detașat atunci când toate elementele feței au fost măsurate pentru a defini perfecțiunea fizică”, a declarat specialistul în cosmetică facială și chirurgie plastică, potrivit Daily Mail.

Topul celor mai chipeși bărbați din lume:

  1. Robert Pattison – 92.15%
  2. Henry Cavill – 91.64%
  3. Bradley Cooper – 91.08%
  4. Brad Pitt – 90.51%
  5. George Clooney – 89.91%
  6. Hugh Jackman – 89.64%
  7. David Beckham – 88.96%
  8. Idris Elba – 88.01%
  9. Kanye West – 87.94%
  10. Ryan Gosling – 87.48%

Ce este Secțiunea de Aur

Secțiunea de Aur este o ecuație folosită de artiști și arhitecți ca ajutor în timpul creării operelor lor. De-alungul timpului oamenii de știință au adaptat această formulă matematică pentru a măsura frumusețea oamenilor.

Atsfel, se măsoară lungimea și lățimea feței unei persoane, după care se îmaprt rezultatele. Premisa este: cu cât raporturile unei fețe sau ale unui corp sunt mai apropiate de numărul 1.1618 (Phi), cu atât acestea devin mai frumoase.

Vezi în Galeria FOTO cum arată cei mai chipeși bărbați din lume.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter