Cătălin Botezatu a fost operat de urgență. Care este starea designerului

De Mădălina Manole, pe
Cătălin Botezatu s-a confruntat cu o problemă de sănătate care necesita intervenție chirurgicală de urgență. Designerul a trecut printr-o operație, iar acum se află în perioada de recuperare.

Cătălin Botezatu, în vârstă de 52 de ani, a transmis un mesaj prin care își anunță fanii că a depășit momentul cu bine: „Am găsit tot sprijinul medical necesar pentru a trece cu succes printr-o intervenție absolut necesară. După 2 zile de la operație sunt aproape pregătit să revin la planurile din agendă. Mi-am luat un weekend ca să am grijă de sănătatea mea.” – a scris Cătălin Botezatu, pe pagina lui de Facebook.

Cătălin Botezatu a mers la medic pentru că se simțea rău și a fost operat de urgență: ”M-am prezentat la spital pentru că nu m-am simțit bine, dar nu aveam simptomele specifice apendicitei. Norocul meu a fost că doctorul Brașoveanu și echipa sa și-au dat seama ce am și imediat am intrat în sala de operații. Puteam să stau liniștit și îmi exploda apendicele. Putea să fie mult mai rău. Acum totul e bine, dar să văd cum o să fie cu recuperarea. Asta e partea dificilă”, – a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Cătălin Botezatu s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe probleme de sănătate. Designerul a fost supus unor intervenții pe inimă și se află permanent sub supravegherea medicilor.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter