EXCLUSIV: Lia Bugnar a vorbit pentru prima oară despre iubitul ei, mai tânărul Anghel Damian

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Marți, 02 august 2022, 12:18

Lia Bugnar ne-a vorbit în exclusivitate despre iubitul ei, mai tânărul actor Anghel Damian din „Vlad”.

Lia Bugnar este dramaturg, regizor, scenarist și actriță, De asemenea, este jumătatea uneia dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express, unde a jucat alături de prietena ei bună, Maria Buză. Cele două au fost eliminate însă din concurs, fiind a treia echipă care a părăsit emisiunea.

Într-un interviu exclusiv pentru numărul de aprilie al revistei Unica, Lia a vorbit pentru prima oară public despre iubitul ei, Anghel Damian. Între cei doi este o diferență de vârstă de 23 de ani – ea având 51 de ani, iar el 28 de ani.

Ce spune Lia Bugnar despre diferența de vârstă dintre ea și Anghel Damian

Cu toate astea, Lia nu a simțit vreodată diferența aceasta, după cum ne-a spus: „Anghel e mai deștept ca mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani. Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”.

Deși mulți oameni renunță la ideea de iubire după ce trec de prima tinerețe, Lia este diferită în această privință. „Nu am trăit niciodată în afară iubirii, de la prima mea relație care a fost la 19 ani, nu mi s-a întâmplat să rămân singură niciodată”, a recunoscut ea. „Poate o fi un noroc, poate nu. Poate au și perioadele de singurătate rostul lor. Fapt e că pentru mine iubirea a fost mereu un lucru firesc, care a făcut parte din viața mea”.

Cum s-au cunoscut Lia Bugnar și Anghel Damian și cum se înțeleg

Când am întrebat-o pe Lia cum s-au cunoscut ea și iubitul ei, răspunsul ei a fost simplu: „Suntem amândoi din lumea teatrului, nu e greu de imaginat unde ne-am cunoscut, iar povestea în sine e că toate poveștile de iubire de pe lumea asta, banală și excepțională în felul ei”.

Prin comparație cu fostele relații, cea cu Anghel este diferită – Lia comparând acest lucru cu schimbarea distribuției din piesele de teatru: „[…] dacă schimbi distribuția, ai alt spectacol. Nu seamănă un om cu altul. Nici măcar eu de azi nu mai sunt că eu de mai demult. Tot ce trăim ne modifică într-un fel sau altul. Deci, alți actori, altă piesă”.

Când a venit vremea să ne spună ce îi place cel mai mult la Anghel, Lia nu s-a sfiit să fie cât se poate de sinceră: „În afară de faptul că e deștept, frumos, talentat, bogat? N-aș putea să-ți spun”.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter