EXCLUSIV Sorin Bontea și Răzvan Fodor, la un pas de a claca în Asia Express

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 aprilie 2020, 17:20
Marii câștigători ai sezonului trei din Asia Express sunt Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Cei doi au oferit un interviu în exclusivitate pentru numărul de aprilie al revistei Unica, în care au spus totul despre culisele competiției, inclusiv momentul când au fost convinși că vor claca.

Răzvan Fodor a povestit despre cum el și Sorin Bontea au vrut într-un moment de slăbiciune să plece acasă – cu alte cuvinte, riscând să piardă premiul pe care, în cele din urmă, l-au câștigat.

Citește și: EXCLUSIV: Momente impresionante pentru Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în Asia Express

„Am dormit o dată într-o magazie pe marginea autostrăzii”, a povestit el. „Treceau mașini pe lângă noi, cu 150 km/oră, eram la un metru de autostradă. Ne băgaserăm fiecare în saci de dormit, ca să nu ne muște țânțarii periculoși, m-am deshidratat și m-am trezit, iar Sorin nu mai era lângă mine. L-am văzut pe marginea drumului cu mâinile în cap și mi-a spus că se întreabă ce căutăm noi aici”.

Cei doi au fost de acord împreună să își asume în acel moment consecințele unei posibile ieșiri din cursă: „Sorin avea niște dureri groaznice de spate”, a mai zis Răzvan. „El a venit în competiție cu trei hernii de disc, eu nu am știut. Deci, în momentul ăla, când ne spălam noi pe dinți pe marginea autostrăzii, a avut loc un reset”.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter