Rona Hartner a fost cerută în căsătorie. Când va avea loc nunta

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 12 martie 2019, 13:11
Rona Hartner a renăscut și la propriu și la figurat după ce a depășit încercarea grea care i-a pus viața în pericol. Îndrăgita actriță a trecut printr-o operație de extirpare a unei tumori la colon și acum se simte foarte bine și este pregătită să scrie un nou capitol din viața sa.

Rona Hartner, care tocmai a împlinit vârsta de 46 de ani, a învins lupta cu cancerul și a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Herve, cei doi pregătindu-se să ajungă la altar chiar anul acesta: „Avem nunta pe 19 mai anul acesta, cununia civilă. Vara această, pe Coasta de Azur, cununia religioasă pe plajă. El m-a cerut de soție pe plajă, de fapt eu pe el. M-a furat într-o seară și m-a dus pe plajă. L-am văzut că pleacă pe dâmburi și când m-a dus acolo, nu era nici un om pe plajă, mi-a zis Dumnezeu în sufletul meu să îi zic că îl iau de bărbat. El s-a întors cu pizza și bere. Ne-au atacat niște țântari și ne-am acoperit cu o pătură și mi-a zis un singur lucru. Dacă mă vrei, dacă nu mă vrei, nu contează, ești singura femeie pe care am mai iubit-o în viața mea. Și dacă nu ești cu mine tot tu rămâi. Tot tu ești femeia aia. I-am zis că îl iau de bărbat și l-am pupat eu. El a plâns.”, – a povestit Rona Hartner,  la Star Matinal.

Rona Hartner și-a mai dorit și în trecut să se căsătorească, însă iubitul său de atunci a părăsit-o după 3 ani de relație, după cum însăși actrița ne-a dezvăluit, în exclusivitate, în urmă cu doar câteva luni. Actrița a mai fost căsătorită până în anul 2008 cu actorul Rocco Sedano împreună cu care are o fată, pe Rita Sumalya, în vârstă de 11 ani.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter