Roxana Ionescu a pierdut sarcina: „Nu va mai exista niciun bebe”

Ultimul update Vineri, 26 iulie 2019, 15:49
Roxana Ionescu trece prin momente cumplite. Fosta vedetă de televiziune a pierdut sarcina, iar anunțul trist a fost făcut chiar de partenerul acesteia, Tinu Vidaicu, viitorul soț al al celei cunoscute drept “Mama Natură”.

Roxana Ionescu, în vârstă de 34 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tinu Vidaicu, de mai mult timp, de dragul lui mutându-se în Timișoara, acolo unde acesta locuiește. În luna aprilie cei doi anunțau că vor deveni părinți, însă sarcina s-a oprit din evoluție: „Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, – a spus Tinu Vidaicu.

Roxana Ionescu a pierdut sarcina în luna a șasea, ultima fotografie cu burtica publicând-o chiar la începutul acestei luni. De dragul lui Tinu Vidaicu, vedeta a renunțat la televiziune după 15 ani și s-a stabilit în Timișoara, iar în luna aprilie, Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie, sărbătorind momentul cu o petrecere.

„Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, – spunea cu mult entuziasm Roxana Ionescu în primul său interviu în care a vorbit despre sarcină.

Vezi mai multe imagini cu Roxana Ionescu însărcinată în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter