Ryan Adams, acuzat de abuz emoțional și sexual

De Oana Savin, pe
Ryan Adams este acuzat de abuz emoțional și sexual de către șapte femei care au declarat că acesta s-a oferit să le ajute în carieră, dar a cerut în schimb favoruri sexuale.

Și fosta soție a cântărețului, Mandy Moore, a declarat de mai multe ori că Adams a abuzat-o emoțional în timpul căsniciei. Cei doi au divorțat în 2016.

Ryan Adams, acuzat de abuz emoțional și sexual

Ryan Adams și Mandy Moore în 2009

Potrivit unei anchete realizate de The New York Times, compozitorul american a fost și agresiv verbal și emoțional cu cele șapte femei.

Adams a postat un mesaj pe Twitter, la scurt timp de la apariția articolului, în care a scris: „Nu sunt un bărbat perfect și am făcut multe greșeli”.

Tuturor celor pe care i-am rănit, deşi neintenţionat, le cer scuze profund. Dar portretul făcut de acest articol este supărător de incorect”, a mai scris Adams care a precizat că unele detalii sunt false, în timp ce altele sunt interpretate greșit.

Ryan Adams s-a lansat în anul 2000 și a fost de șapte ori nominalizat la premiile Grammy. În 2016, a lansat un cover al albumului „1989”, lansat de Taylor Swift cu un an înainte, album premiat cu un Grammy.

De asemenea, el a lucrat ca producător muzical pentru Willie Nelson și Jenny Lewis.

Sursă foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter