Sandra Bendre: „Cele mai reușite postări sunt cele care transmit emoții de calitate”

De Ioana Tătaru, pe
Sandra Bendre apare în noul număr revistei UNICA, din luna februarie. Cu peste 100.000 de urmăritori pe contul de Instagram, peste 7.000 de abonați pe canalul de Youtube și mulți cititori pe blogul său, Sandra este una dintre cele mai active prezențe din social media. Am stat de vorba cu ea despre influența internetului în viața sa, despre cum își alege destinațiile de vacanță, dar și despre bloggeri pe care îi urmărește. Iată ce ne-a răspuns!

Sandra Bendre, o prezență activă în social media

Sandra Bendre in Cluj

Bună, Sandra! Ce influență are internetul în viața ta?

OHH! Hello, Instagram s-ar putea traduce un fel de Buna dimineața! Și asta cred că îmi puteți da și voi dreptate când spun că parcă are alt gust cafeaua când dai scroll pe Instagram să vezi ce au mai făcut prietenii tai, să descoperi locuri noi, unde să iei prânzul sau pur și simplu să te deconectezi de la activitațile și treburile de peste zi. Internetul mă ține conectată, mă încarcă cu energie, energia pe care cititorii mei mi-o transmit virtual și este, în același timp, o sursă infinită de inspirație și informație.

Care este secretul prin care ai atras atât de mulți urmăritori?

N-as putea spune ca am un secret, dar dacă ar fi un secret, vreau să îl impartașesc acum cu voi: am fost mereu naturală și sinceră indiferent de subiectul pe care l-am abordat, interacționez tot timpul cu comunitatea mea și răspund întotdeauna tuturor mesajelor și curiozităților lor. De asemenea, am încercat să abordez subiecte pe care mi-aș dori și eu să le vad, să le citesc și m-am pus mereu în ochii cititorilor.

Cum îți alegi destinațiile de vacanță?

Am o lista luuungă cu destinații de vacanță în care mi-aș dori să ajung. Cu siguranță și voi aveți măcar doua-trei destinații pe care ați spus că trebuie să le bifați măcar o dată în viață, nu-i așa? Majoritatea vacanțelor le planific cu o lună sau două înainte dacă vorbim despre cele în afara țării și rareori se întamplă să iau o vacanță cu mai multe luni înainte, cum a fost de exemplu vacanța în Maldive de anul acesta pe care am luat-o cu 4 luni înainte. De asemenea, pe lângă vacanțele pe care le planific eu, sunt recunoscătoare că am ocazia să merg în diferite press trip-uri de travel, apropo, puteți afla mai multe urmărind hashtag-ul #SandrabTRAVEL pe Instagram. Întotdeauna vacanțele mele îmbină relaxarea cu fotografiile și postarile pentru social media și blog.

Sandra Bendre in vacanta

Care este platforma ta preferată de exprimare din social media?

Cu siguranță Instagram, dar pe blog pot să mă exprim oarecum nelimitat pentru că nu sunt condiționata de un anumit număr de fotografii sau caractere. Ah, și imi place foarte tare și Pinterest.

Cum îți alegi subiectele de pe blog?

De cele mai multe ori subiectele pe care le abordez pe blog vin natural, fie sunt subiecte tematice despre ținute potrivite pentru diferite ocazii, tips&tricks despre cum să porți anumite piese din garderoba ta, dar și recomandari de beauty și travel. Exact, TRAVEL! Impărtășesc mereu sfaturile și informatiile care mi-au fost și mie utile și care cred că i-ar ajuta si pe ceilalți atunci când călătoresc într-o anumită destinație.  Atât pe blog cât și atunci când fac vlog-uri, îmi place ca subiectele să fie experiențe pe care le-am trăit pe propria piele, iar dacă vorbim despre vlog-uri de beauty, nu vorbesc niciodata despre produse pe care nu le-am testat cu adevărat.

Bendre Sandra

Ce subiecte nu ai aborda niciodată în online?

Nu aș aborda niciodată subiecte pe care nu sunt stăpână și despre care nu sunt în măsură să vorbesc. Dacă simt și știu că nu am suficiente informații și un mesaj de spus, prefer să nu vorbesc despre acel subiect.

Ce bloggeri din România sau din străinătate urmărești?

Sunt mulți bloggeri care îmi plac și care mă inspiră, atât din Romania cât și din străinătate. Încă dinainte să am blogul o urmaream pe SincerlyJules, Camila Coelho, iar acum îmi place foarte tare Negin Mirsalehi pentru naturalețea cu care pozează și vibe-ul pe care îl transmite, Dasha Kos, Jacqueline Mikuta, Sandra Ebert, Julia Mateian și lista ar putea continua.

Citește mai multe întrebări în Revista Unica, din această lună!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter