Selly, cel mai urmărit vlogger din România, gest emoționant pentru o fetiță de 14 ani

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Vineri, 04 octombrie 2019, 16:11
La doar 18 ani, Selly (Andrei Șelaru) este cel mai urmărit vlogger din România, având 2,3 milioane de abonați pe canalul de YouTube. Zilele trecute, adolescentul și-a impresionat fanii cu un gest emoționant, făcând fericită o fetiță de 14 ani. 

Invitat în matinalul Europa FM pentru a o cunoaște pe Crina, o fetiță de 14 ani, care îl urmărește și îl admiră, Selly i-a făcut acesteia o surpriză de proporții. Aflând că tânăra își dorește la rândul său să facă vlogging, și că e pasionată de editare video, Selly i-a oferit acesteia prima lui cameră video.

În ciuda visului ei de a deveni vlogger, Crina are o viață foarte grea. Trăiește alături de mama ei într-o garsonieră moștenită, care a venit la pachet cu multe datorii, iar cele două abia fac față traiului zilnic. Mama fetei a mărturisit în emisiune că datoriile ajung undeva la 10.000 lei, iar salariul său e de 1.800 lei. După ce plătește toate facturile, ei și fiicei sale nu le mai rămân decât 500 lei de cheltuială lunar, bani din care trebuie să mănânce, să se îmbrace și cumpere toate cele necesare pentru Crina, la școală.

Dorind să o încurajeze pe Crina să-și urmeze visul, Selly i-a oferit acesteia prima sa cameră video profesională, cameră care l-a ajutat să devină celebru și de care era foarte atașat emoțional. Mai mult decât atât, celebrul adolescent a rugat-o pe fetiță să-l anunțe atunci când o să înceapă să filmeze, pentru că i-a promis că îi va promova canalul de YouTube.

Povestea Crinei și a mamei sale a impresionat și ascultătorii de radio, pentru că imediat după gestul făcut de Selly un bărbat anonim a sunat în emisiune și a anunțat că le va plăti acestora toate datoriile, astfel încât să aibă parte de un nou început.

Întregul moment poate fi urmărit acum și pe canalul de YouTube al lui Selly pentru că, așa cum era de așteptat, tânărul a filmat și un vlog în care a surprins această poveste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter