Simon Cowell a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

De Oana Savin, pe
Producătorul britanic de televiziune Simon Cowell a primit o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame din Los Angeles. La ceremonia ce a avut loc miercuri el a fost însoțit de familia sa și de numeroși prieteni.

Cowell, în vârstă de 58 de ani, i-a avut alături pe iubita sa Lauren Silverman și fiul său în vârstă de patru ani, Eric, în momentul mult așteptat.

De asemenea, la ceremonie au mai venit Alesha Dixon, fosta Spice Girl Mel B și supermodelul Heidi Klum, care îi sunt colege de juriu în emisiunea „America’s Got Talent”, notează Mirror.

Pentru marele moment au mai venit și starurile Leona Lewis și Louis Tomlinson, pe care Cowell i-a ajutat să se lanseze în carieră.

Simon Cowell a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Foto: Heidi Klum, Howie Mandel, Simon Cowell și Melanie Brown

Citește și: Robin Thicke și April Love vor deveni părinți pentru a doua oară

Când eram mic eram un fan masiv al televiziunii americane, al filmelor americane. Îmi amintesc prima dată când am venit la Hollywood, cu mult timp în urmă, și mă gândeam că este cel mai magic loc din lume. Și acum mă uit în jos la asta (n.r. steaua primită), este ireal”, a declarat Simon când a acceptat onoarea.

Lauren, tu ai fost stânca mea în ultimii ani. Și un lucru la care m-am gândit astăzi este cine s-ar fi bucurat cel mai mult pentru asta și aceia ar fi mama și tata, dar ei nu sunt aici. Am un sentiment că se uită în jos acum. Și acum mă uit la fiul meu, Eric, și spun, poate într-o zi vei primit și tu una din asta (n.r. stea pe Hollywood Walk of Fame)”, a mai spus Cowell.

Simon Cowell a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Foto: Simon Cowell, alături de iubita sa Lauren, fiul lor Eric și fiul lui Lauren, Adam

Simon, a cărei stea este numărul 2642 pe Walk of Fame, a apărut pentru prima dată la televizor ca jurat al unui show de talente, „Pop Idol”, în anul 2001.

Apoi el a lansat „American Idol” în anul 2002, iar în 2004 a creat „X Factor”. Show-ul a devenit un succes în întreaga lume și a ajutat la lansarea carierelor multor artiști precum Fifth Harmony, One Direction și Little Mix.

Artiștii descoperiți de Simon Cowell în show-urile de televiziune au vândut peste 500 de milioane de albume în întreaga lume, conform Hollywood Chamber of Commerce, organizația care se ocupă de Walk of Fame.

Citește și: Rita Ora și Bebe Rexha s-au sărutat pe covorul roșu al MTV Video Music Awards FOTO

Au fost o binecuvântare, ultimii 18 ani. Și dacă cineva spune că faima este un lucru rău, nu știu despre ce vorbesc pentru că este cel mai bun lucru din lume”, a precizat Simon.

Cowell a fost prezentat la ceremonia de decernare a stelei de către Kelly Clarkson, a cărei carieră a început după ce a câștigat prima ediție a emisiunii „American Idol”, în anul 2002.

Ea a glumit, spunând că a fost una dintre puținii artiști cu care Simon nu a fost nepoliticos, după care l-a lăudat că este o persoană care „apreciază autenticitatea”.  

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter