Simona Gherghe, dezvăluiri incredibile: „M-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt și acum”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 30 iunie 2020, 14:27
Ca mulți alți copii, Simona Gherghe și-a dorit să ajungă gimnastă, în copilărie, însă nu și-a închipuit că va trece prin niște momente greu de imaginat, pentru a-și îndeplini visul. Vedeta a fost supusă unor agresiuni fizice deloc ușor de suportat de un copil, după cum a povestit abia acum.

Fosta prezentatoare de televiziune a povestit pe paginile de socializare un episod din copilăria sa, de când voia să devină gimnastă.

Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, și balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem șpagatul. Nu mi-a ieșit cum ar fi trebuit și m-am așezat, cu picioarele depărtate, într-o imitație stângace de șpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat și m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt și acum, pe șina spinării”, a povestit Simona Gherghe.

Însă abuzurile nu s-au oprit aici.

Tot ce-a urmat a fost un coșmar. Simpla prezență în sală  acelui om mă paraliza”, a continuat vedeta.

Citește și: Sorin Bontea, cel mai bine plătit jurat de la „Chefi la cuțite”. Cât câștigă celebrul chef

Ea a mai povestit cum a fost bătută cu scândura, moment în care a decis să renunțe la gimnastică.

„Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învinețite. Profesoara de balet, o unguroiacă a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură pentru că nu executasem corect nu știu ce mișcare… Părinții nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”, și-a amintit Simona Gherghe.

În prezent, fosta prezentatoare se află în concediu de maternitate.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Simona Gherghe.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter