Şocant: Cum l-au ucis drogurile pe Cory Monteith. Ce alte vedete au sfârşit la fel

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 14 februarie 2022, 15:00

Cory Monteith, devenit celebru pentru rolul Finn Hudson din serialul „Glee”, a fost găsit mort sâmbătă, 14 iulie, în camera sa de hotel din Vancouver, la vârsta de 31 de ani. El a recunoscut în mai multe rânduri că s-a luptat cu dependenţa de droguri şi a fost internat la dezintoxicare. Iată cum pot ucide drogurile, chiar şi după ce ai trecut prin dezintoxicare şi ce alte vedete tinere au sfârşit tragic din cauza consumului de stupefiante şi alcool.
Poliţia din Vancouver nu a dat detalii despre cauza decesului, iar o autopsie va fi efectuată luni, potrivit Libertatea.ro.
Actorul a fost găsit mort de personalul hotelului din Vancouver, după ce a depăşit ora de predare a camerei. Vedeta era cazată în hotel de pe 6 iulie.

Colegii săi din serial au postat mesaje de regret pentru moartea subită a actorului, pe reţelele de socializare. Cory Monteith a jucat în comedia muzicală „Glee” de la debutul acesteia, în 2009 şi avea o relaţie cu colega sa de platou, Lea Michele.
Citeste si FOTO: Poveste de dragoste tragică! Lea Michele, devastată după moartea lui Cory Monteith, iubitul ei

Şocant: Cum l-au ucis drogurile pe Cory Monteith. Ce alte vedete au sfârşit la fel

Actorul a fost internat în luna martie a acestui an într-o clinică de reabilitare, pentru a lupta cu dependenţa de droguri. Cory Monteith a vorbit deschis despre abuzul de droguri în 2011, când a declarat că a început să se drogheze la 13 ani, iar până la vârsta de 19 ani a fost deja internat pentru reabilitare.
În 2011, Cory Monteith a câştigat un premiu Teen Choice pentru cel mai bun actor într-o comedie.
Citeşte şi De ce a încercat PARIS JACKSON să se sinucidă?
„Glee” este un serial de televiziune american din categoria musical, produs şi difuzat în Statele Unite de postul Fox. Serialul se concentrează asupra Clubului Glee al liceului William McKinley, care concurează în circuitul corurilor din liceele nord-americane, în timp ce membrii săi ajung la vârsta la care descoperă universul relaţiilor amoroase, al sexualităţii şi al problemelor sociale.

Cum pot ucide drogurile?

Fiecare tip de drog funcţionează diferit şi are efecte diferite asupra corpului şi minţii. Dacă unele droguri pot suprima sistemul respirator sau pot opri bătăile inimii, altele pot, dimpotrivă să accelereze prea tare bătăile inimii, până când aceasta cedează.
Mai există droguri care luate în cantităţi mari (nu neapărat dupradoză), pot da stare de vomă. Astfel, dacă utilizatorul se simte rău şi este singur, se poate îneca cu propria vomă şi poate muri asfixiat.
O altă variantă sunt acele droguri care, în combinaţie cu alcoolul produc stop cardio-respirator sau stare de rău cu ameţeli şi pierderea cunoştinţei.
Mai există şi varianta în care un utilizator frecvent de droguri s-a internat într-o clinică de dezintoxicare şi a eliminat o mare parte din substanţele nocive din organism. Dacă acesta se reapucă de droguri şi alcool în cantităţile cu care era obişnuit înainte de dezintoxicare, concentraţia se poate dovedi fatală, fără ca doză să fie prea mare (organismul s-a dezobişnuit cu substanţele şi chiar şi o cantitate mică poate fi fatală).
Multe vedete care au murit în urma consumului de substanţe nu erau utilizatori de droguri (heroină, cocaină, amfetabine, etc), dar au făcut abuz de medicamentele calmante sau somnifere prescrise de doctorii lor. Trebuie ştiut că nu numai drogurile de care auzim zilnic la televizor pot da dependenţă, ci şi multe medicamente prescrise de doctori.
Astfel, anumite grupe farmaceutice nu trebuie consumate în neştire şi fără un dozaj clar, făcut sub supravegherea medicilor. Organismul uman se poate obişnui cu ele, pacientul ia doze tot mai mari, pentru a beneficia de efectul calmant al durerii, pentru a dormi noaptea sau pentru a-şi linişti anxietatea, dar, în timp, ajunge la doze prea mari pentru rinichi, ficat şi inimă şi până la urmă, un organ cedează.
Citeşte mai departe şi află ce alte vedete tinere au murit în urma consumului de droguri şi alcool, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter