Sophia Loren arată incredibil la 84 de ani. Ce rochie a purtat actrița la un eveniment

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 04 martie 2019, 18:56
Sophia Loren este o femeie care știe întotdeauna să își pună în valoare frumusețea. A demonstrat asta și la un eveniment recent, unde a avut o apariție spectaculoasă. 

Sophia Loren, actrița care timp de decenii a cucerit publicul cu frumusețea ei răpitoare, este de fiecare dată o apariție plină de farmec și eleganță. Actrița italiană în vârstă de 84 de ani a strălucit în lumina reflectoarelor de la ceremonia de numire a vasului de croazieră de lux MSC Belissima, la terminalul City Cruise din Southampton, Marea Britanie, conform Libertatea.ro.

Sophia Loren a purtat o rochie lungă, de culoarea fildeșului, cu un decolteu generos și brodată cu paiete, mărgele de argint și o floare albă.

Sophia Loren arată incredibil la 84 de ani. Ce rochie a purtat actrița la un eveniment

Actrița a dat și mai multă eleganță și strălucire ținutei prin accesorii. A purtat la gât un colier cu pietre prețioase, dar și un lănțișor de aur cu un pandantiv sub formă de cruce.

Sophia Loren arată incredibil la 84 de ani. Ce rochie a purtat actrița la un eveniment

Diva cinematografiei italiene mai bine de 60 de ani a avut și sarcina de a tăia panglica roșie a celei mai mari nave de croazieră care a fost botezată vreodată în Southampton.

Sophia Loren arată incredibil la 84 de ani. Ce rochie a purtat actrița la un eveniment

Sophia Loren – viață și carieră

Sophia Loren a jucat de-a lungul carierei ei în aproape 100 de filme, alături de mari actori și regizori. Considerată Marilyn Monroe în variantă brunetă, actrița a fost un model pentru generații întregi. În adolescență a participat la mai multe concursuri de frumusețe. La 16 ani a câștigat titlul de Miss Eleganza, titlu creat special pentru ea la concursul Miss Italia. La început a fost distribuită în mai multe roluri marginale datorită calităților sale fizice, dar primul contract serios, de 7 ani, l-a obținut după rolul din „Africa sotto i mari” (1953), când producătorul Carlo Ponti, cel care avea să îi devină soț, a fost impresionat de potențialul ei. Alături de el s-a stabilit în Franța, unde s-au și căsătorit în mai 1966 și au rămas împreună până la moartea lui, în ianuarie 2007, timp în care au avut doi băieți, Carlo Ponti Jr și Edoardo Ponti.

Apariția ei pe coperta celebrei reviste Life Magazine în 1955 marchează începutul carierei internaționale, datorită frumuseții sale precum și a talentului său înnăscut de actriță. În 1961 a câștigat primul premiu Oscar, pentru interpretarea din filmul său La ciociara de Vittorio De Sica. Între Italia și Hollywood, Sophia Loren a fost actrița italiană cu cea mai mare popularitate internațională.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter