Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu, va deveni tătic

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 august 2020, 17:27
Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu, va deveni tătic. Cel supranumit "Craiul de Dorobanți" sau "Prințișorul Taxiurilor" a hotărât că a venit momentul să se așeze la casa lui.

Ștefan Manolache, reporter special Antena 1, recunoscut grație numeroaselor aventuri amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului cu personalități mondene, va deveni tătic în câteva luni. După o relație tumultoasă avută cu Andreea Antonescu, iată că acesta și-a întâlnit jumătatea, o tânără pe nume Alexandra, care l-a cucert iremediabil, l-a adus pe drumul cel bun și-i va dărui o fetiță:

„E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit, este ceea ce mi-am dorit mai mult ca orice, m-a binecuvântat Dumnezeu cu cel mai de preț dar. Dacă până acum am avut multe cumpene și dacă până acum spuneam că nu există om care să mă «potolească», iată că, în sfârșit, am un «must have», e Ayla minunea noastră și sunt recunoscător clipă de clipă pentru tot ceea ce am. Vreau doar să îi mulțumesc femeii ce mi-a dăruit minunea vieții mele.” – a spuns Ștefan Manolache pentru cancan.ro.

Citește și – Ozana Barabancea și-a dat în judecată fostul soț

Ștefan Manolache a avut relații pasagere cu Silvia de la Bravo, ai stil!, cu colega sa, Adela Tecuceanu, cu nepoata fostului premier Petre Roman, dar și cu bloggeriţa Ioana Grama.

Citește și – Lora a filmat un videoclip în Bali, iar povestea acestuia este impresionantă

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter