Surpriză în direct pentru Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi: „Ce bătaie îi dădeam dacă…”

Ultimul update Miercuri, 01 iulie 2020, 15:09

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu fostul soț, afaceristul Alex Bodi, spre surprinderea tuturor. El i-a făcut acesteia o surpriză în direct la televizor.

Bianca Drăgușanu a participat la emisiunea „Vorbește Lumea”, iar acolo a primit cadou un buchet de flori de la Alex Bodi, cu ocazia aniversării lor de un an și zece luni. Cât timp au fost despărțiți, Bodi a avut o relația cu rusoaica Daria Radionova – dar iată că știe exact calea înapoi către inima Biancăi.

La primirea buchetului, blonda a declarat, potrivit Cancan: „Aveam de gând sa ii scriu și sa ii reproșez, sa ii spun ca nu mi-a trimis flori. Mulțumesc foarte mult dragul meu. Îi mulțumesc iubitului meu, pentru că astăzi n-a uitat că este 1. Mamă ce bătaie îți luai de la mine!”

Împăcarea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost cât se poate de neașteptată, în condițiile în care se părea că el a ales-o pe Daria Radionova. Însă bărbatul nu a putut să o uite pe femeia cu care a fost căsătorit, astfel încât a surprins-o pe Bianca Drăgușanu într-un club de pe litoralul românesc la jumătatea lui iunie. Bianca nu l-ar fi primit cu brațele deschise din prima, însă până la urmă au dat-o la pace.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter