Tatăl Deliei nu-și poate continua tratamentul din cauza crizei coronavirus. Care este starea sa de sănătate

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 august 2021, 11:22
Tatăl Deliei se confruntă de mai mult timp cu niște probleme serioase de sănătate, iar acum situația nu este deloc îmbucurătoare pentru că, din cauza restricțiilor impuse de criza coronavirusului, acesta nu-și mai poate urma tratamentul.

Epidemia de coronavirus a închis multe centre de tratament, iar în această situație este și Kamara, care nu-și poate duce fiul la ședințele de recuperare din cauza măsurilor de prevenție. Mama Deliei a vorbit despre situația grea prin care trece soțul său în această perioadă: „Următoarea mișcare era să facă încă o rundă de plasmafereză. Dar nu știu… Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu, pentru că nu avem încredere să plecăm nicăieri.

E boală autoimună. Si e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri.”, a dezvăluit Gina Matache, mama Deliei, într-un interviu pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și –  Radu Vâlcan s-a întors acasă după 14 zile de izolare. Ce surpriză i-a făcut soției sale, Adela Popescu

„El în continuare trebuia să își facă citostatice, să facă ce trebuie să facă, lunar, dar acum îți este și frică să te mai duci undeva, nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă. Nu se simte mai bine. Prioritar e Nelu, nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie. Are imunitatea scăzută. Stăm în pat toată ziua și așteptăm, să dea drumul, adică măcar să am siguranța că dacă îl duc într-o clinică privată, va fi în siguranță”, – a mai spus Gina Matache.

În urmă cu doi ani, tatăl Deliei a fost operat după ce i s-a descoperit o tumoră la rinichi, care a fost supusă biopsiei. Reamintim că Ion Matache a ales să-L urmeze întru totul pe Dumnezeu în urmă cu aproximativ 12 ani și timp de 5 ani s-a retras la un schit de pe Muntele Athos, revenint acasă rareori.

Citește și Andi Moisescu, detalii din izolare: „Ne lipseşte că nu ne mai putem vedea unul cu celălalt”

Sursă foto: Instagram, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter