Teo Trandafir a vorbit despre bărbatul din viața ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 noiembrie 2020, 16:42

În emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată de Kanal D, Teo Trandafir (52 de ani) a dezvăluit de ce a luat decizia de a pune capăt mariajelor sale.

Teo Trandafir a vorbit despre bărbatul din viața ei

Totodată, prezentatoare de televiziune a lăsat să se înțeleagă că există un bărbat în viața ei în acest moment. Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori.

Între anii 1990 și 1996, vedeta TV a fost căsătorită cu aviatorul Alexandru Trandafir, iar, în anul 2012, aceasta s-a căsătorit cu fostul jucător de rugby Constantin Iosef.

Al doilea mariaj a durat doar 6 luni, informează Click!. Prezentatoarea TV a mărturisit că instalarea autorității în relația de cuplu a fost cea care a făcut-o să ia de fiecare dată decizia de a divorța.

A admis că este o fire care iubește libertatea și care nu agreează impunerea de restricții într-o relație. „Eu nu suport niciun fel de autoritate.

În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără înțelegere, argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Odată instalată autoritatea, eu nu mai rezist”, a declarat prezentatoarea.

Întrebată dacă este într-o relație în acest moment, vedeta a dat de înțeles că există un bărbat în viața ei, însă a evitat să ofere mai multe detalii.

„Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea. Nu îmi place să fiu singură în sensul ăla. (…) Să fie independent, să-mi fie superior intelectual și să nu se vadă”, a mai spus.

Teo Trandafir este mama unei fiice, Maia, în vârstă de 16 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară! „Sunt copleșit de emoție”

Antonia a încheiat divorțul cu fostul soț. Primele declarații despre nunta cu Alex Velea

Tatăl Ramonei Bădescu a murit: „Cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter