Teo Trandafir, despre căsătorie: „Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă”

De Mădălina Manole, pe
Teo Trandafir a vorbit deschis despre căsătorie, dar și despre perspectiva de a deveni, din nou, mamă. Îndrăgita și carismatica prezentatoare TV a explicat care este atitudinea sa vizavi de aceste etape firești ale vieții.

Teo Trandafir, în vârstă de 50 de ani, a fost căsătorită de două ori, însă de fiecare dată a ajuns la divorț. Teo nu se mai vede mireasă din nou și nici nu-și mai dorește să ajungă la altar: „La altar la 50 de ani?… Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu… Iubita mea, dacă tu înţelegi că şase luni pot însemna un mariaj înseamnă că eşti foarte îngăduitoare. Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! „Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?””, – a declarat Teo Trandafir pentru okmagazine.ro.

Teo Trandafir, despre căsătorie: "Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă"

Teo si fetița sa, Maia

„Într-o simplă relaţie, te ridici şi pleci. Eu am plecat de acasă de la mine în ziua în care n-am mai suportat”, – a mai adăugat Teo, care, totodată, a spus că nu-și mai dorește copii: „Nu! Eu nu mi-am dorit copii niciodată… Nu m-am răzgândit. Eu nu sunt făcută să fiu mamă. Dar Maia a fost de la Doamne-Doamne trimisă foarte clar, cu adresă, cu tot. N-am avut ce să fac. Cum să abandonezi un copil nou-născut? Nu aveam cum să zic „Nu. M-am trezit la 36 de ani cu toată viaţa dată peste cap, cu un copil care răcnea, cu mine care nu eram pregătită pentru aşa ceva. Am plecat la serviciu dimineaţa şi m-am întors seara acasă cu un copil nou-născut. N-a fost bine. M-am speriat îngrozitor… Nici măcar nu-i zicem adopţie. Din secun­da în care s-a născut, eu am preluat-o. La 36 de ani îmi era bine cum eram, eram deja împăcată cu gândul că n-o să am niciodată copii. Toate prietenele mele erau disperate că le ticăie ceasul, mie nu-mi ticăia nimic”, – a mărturisit Teo, care este mămica unei fetițe adoptate, pe nume Maia, în vârstă de 14 ani.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter