Thalia, apariție incendiară pe Instagram. Vedeta, acuzată că și-ar scos două coaste pentru a arăta atât de bine

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 iulie 2020, 13:36

Celebra actriță și cântăreață Thalia și-a surprins fanii pe rețelele de socializare cu o serie de fotografii fierbinți. În vârstă de 48 de ani, regina telenovelelor și-a etalat trupul său impecabil, apărând în costum de baie și purtând o pereche de pantofi cu toc.

Citeşte şi: Thalia, schimbare radicală de look. Artista și-a vopsit părul albastru

Pozele incendiare, postate pe pagina sa de Instagram, au avut imediat priză la public, adunând peste 350.000 de aprecieri și sute de comentarii apreciative la adresa vedetei.

Vezi pozele care au făcut furori printre internauți în galeria foto de mai jos:

Pentru că nu este prima oară când pozează în astfel de ipostaze și pentru că a vut mereu o formă fizică de invidiat, artista ar fi fost acuzată în urmă cu câțiva ani că și-ar fi scos pe cale chirurgicală două coaste, în scopul subțierii taliei. Vedeta a negat aceste zvonuri.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

Thalia a devenit faimoasă în anii ‘90 prin roluri în telenovele de succes ca „Miramar”, „Sarmana Maria”, precum și prin albumele latino pe care le-a lansat. Thalia are doi copii cu soțul sau, Tommy Mottola, iar, în ultimii ani, și-a concentrat atenția asupra proiectelor caritabile și a lansat diferite colecții vestimentare, renunțând de mult timp la lumea filmului.

surse foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter