Theo Rose, despre perioada grea prin care a trecut: „Am apelat la terapie”

De Unica.ro, pe
Theo Rose, una dintre concurentele acestui sezon de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, a mărturisit că a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza unor problemele emoționale

. Artista a apelat la ajutorul unui psihoterapeut, iar acum se simte mai bine. 

Theo Rose, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit în cadrul show-ului TV „Bravo, ai stil! Celebrities” că a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Artista a vorbit deschis despre episoadele de depresie din viața sa și modul în care a reușit să depășească atacurile de panica. Ea a mărturisit că pe lângă oamenii dragi care i-au fost alături și faptul că a avut un program încărcat, foarte mult a ajutat-o și terapia.

Citește și: Care este valoarea premiului pus la bătaie la “Bravo, ai stil! Celebrities”

„Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul că sunt aici, că sunt foarte ocupată și că petrecem foarte mult timp la filmări, mă ajută extrem de mult; este o altă energie, interacționez în permanență cu alți oameni, te schimbi, te machiezi… Ma țin ocupată cât mai mult și încerc să fiu optimistă!”, a declarat Theo Rose pentru Wowbiz.ro.

Artista a mai dezvăluit că cel care a sprijinit-o necondiționat în această perioadă și a ajutat-o să se confrunte cu stările sale a fost iubitul ei.

Citește și: Andreea Tonciu nu se teme de concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

„Este un om minunat și, cu toate că nu este mult mai mare decât mine, mă susține. Avem o relație extraordinară, am evoluat împreună. Când  ne-am cunoscut nici eu, nici el nu știam foarte bine cum să facem (…) Și mai este și frumos! E greu pentru cel de lângă tine să înțeleagă ce se întâmplă cu tine. M-a susținut în chestia asta, am apelat la terapie și sunt bine”, a mai spus frumoasa șatenă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter