Tily Niculae a dezvăluit numele și sexul bebelușului pe care-l așteaptă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 06 decembrie 2019, 15:15
Tily Niculae trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. După îndelungi așteptări, iată că visul său de a deveni mamă a doua oară s-a îndeplinit. Actrița va naște anul viitor, iar acum a dezvăluit care este numele și sexul bebelușului pe care-l așteaptă.

Tily Niculae, în vârstă de 34 de ani, va deveni mămică a doua oară. Actrița a aflat că este însărcinată în timp ce se afla în vacanță în Turcia: „Am plecat în Turcia, într-o insulă pustie şi dintr-odată mi s-a făcut poftă de smochine, eu nu prea am treabă cu fructele, dar de nicio culoare. Şi m-am dus să-mi iau smochine şi nu mi-am luat şi eu una două, mi-am luat un kilogram. Şi când am văzut că le-am mâncat dintr-odată, era fix ca în filmele alea, eram: -băi, e ceva dubios”, – a dezvăluit Tily Niculae în emisiunea „Răi da’ buni”.

Tily Niculae va avea un băiețel pe care-l va boteza cu numele Radu, care înseamnă bucurie, şi Teodor, care înseamnă darul lui Dumnezeu, iar nașterea va fi prin cezariană. Actrița și soțul său mai au o fetiță care a fost foarte fericită să afle că va avea un frățior: „Foarte fericită a fost, a fost disperată. Atâta i-a zis Dragoş: Ai observat ceva în ultima vreme la burtica mamei tale? Şi n-a apucat să-i zică că s-a mărit, că s-a umflat, că în secunda trei ea a început să ţipe şi i-a sărit în braţe” – a mai povestit Tily Niculae.

Vezi imagini cu Tily Niculae însărcinată a doua oară, dar și cu familia frumoasă pe care o are, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter