Tily Niculae, despre divorțul de soțul său: „E foarte ușor să renunți”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 25 martie 2019, 14:15
Tily Niculae ne-a încântat pe micul ecran în diferite seriale de comedie și ne-o amintim cu drag din sitcomul "La Bloc", unde a jucat alături de Laura Cosoi și Dana Rogoz. Cu toate că a trecut actoria în plan secundar, Tily este un blogger de succes în prezent și, în plus, o mămică și soție de nota 10. 

Tily Niculae, în vârstă de 33 de ani, este căstorită cu Dragoș Popescu și au împreună o fetiță. Cei doi au o relație de aproximativ 13 ani și, în ciuda diferenței de vârstă de 10 ani dintre ei, reușesc să se înțeleagă, cu toate că, așa cum însăși actrița recunoaște, s-au aflat de mai multe ori în pragul divorțului: „Au fost foarte multe discuţii în care îi spuneam că nu e lângă mine. El spunea că a fost mereu, dar ne despărţea o uşă. Eram la terapie intensivă, el nu avea voie să intre. E un om bun! Ne-am iubit foarte mult. La anul facem zece ani de căsătorie. (…) Ne-am luat din dragoste! E foarte uşor să renunţi. Ştii de câte ori am trimis actele de divorţ? Mi-am cerut iertare. Eu nu aş fi avut nervii lui. M-a iubit, de asta spun.”, – a dezvăluit Tily Niculae în emisiunea Refresh by Oana Turcu.

Tily Niculae, despre divorțul de soțul său: „E foarte ușor să renunți”

Tily Niculae a vorbit tot acum și despre o problemă de sănătate cu care se confruntă de aproape zece ani: „Boala pe care o am, psoriazisul… Acum 10 ani eram pe platou şi m-a sunat mama mea şi mi-a zis că tatăl meu a făcut infarct şi plângea şi îţi dai seama, acuma, când sună cineva şi plânge necontenit, tu ce îţi imaginezi? Că a murit, nu? Şi, la final, după ce a plâns femeia jumătate de oră, mi-a zis: Doamne, ajută!, dar ce bine că e pe picioarele lui! Iar eu eram deja în şoc!

Tily Niculae, despre divorțul de soțul său: „E foarte ușor să renunți”

Iar apoi, şi asta a contribuit foarte mult, Sofia făcuse nişte convulsii febrile, habar nu aveam la momentul respectiv că erau convulsii şi copilul avea 9 luni şi am experimentat, imaginează-ţi că îţi ia un sugar din braţe şi îţi spune: Să vedem dacă are tumoră, mi-a închis o uşă în nas, eu eram dupa uşă, Trebuie să îi luăm lichid din coloană pe viu, că dacă îi facem anestezie nu se mai trezeşte…”, – a mărturisit  Tily Niculae pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter