Toate indiciile că relația dintre Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, se sfârșise

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 aprilie 2021, 13:45

În loc să aniverseze un an de căsnicie, Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, au divorțat. Perechea s-a separat vara aceasta. Divorțul a fost finalizat la notar în septembrie, lună în care în urmă cu an își oficializau relația.

Pe contul personal de Instagram, Antonia nu mai publicase fotografii cu artistul de la începutul anului 2020. Deși nu este foarte activă în online, alături de cele mai multe dintre postările sale, tânăra avea mesaje care dădeau de bănuit.

Toate indiciile că relația dintre Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, se sfârșise

În august, Antonia scria: „Stelele nu pot străluci fără întuneric. Durerea te conduce către un nou capitol [din viață]”. Câteva zile mai târziu, în descrierea unei alte fotografii, întreba: „Ai simțit vreodată că ți-e dor să simți?”.

În septembrie, luna în care și-au finalizat divorțul, Antonia scria: „Nu confunda zâmbetul cu fericirea. Tristețea se află de partea cealaltă”. La începutul lunii noiembrie mai scria: „Iubește-te întâi pe tine. Cu tine îți vei petrece tot restul vieții”.

Andrei și Antonia au format un cuplu timp de 7 ani și împreună au un fiu, Ayan, în vârstă de trei. „Ne-am întâlnit prin intermediul unor prieteni, care ne-au făcut cunoștință și ne-am plăcut reciproc de la început.

Ea mă știa, îmi cunoștea piesele și am început să ieșim împreună”, spunea solistul în trecut. Cununia lor civilă a avut loc în Sinaia. Prezentatorul TV a declarat că a vrut ca nunta lor să fie un „secret total”.

Andrei Ștefănescu: „Știm că această decizie va uimi pe toată lumea”

Artistul a fost cel care s-a mutat. „Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră. Îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi ca această schimbare să nu îl afecteze.

Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan. Știm că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgește și care ne-a fost alături de-a lungul anilor.

Amândoi suntem bine și ne înțelegem foarte frumos în ciuda despărțirii noastre. Lucrurile merg înainte la fel că până acum. Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mână de mână, o vom face umăr lângă umăr pentru binele și fericirea lui Ayan.

Tocmai de aceea să nu vă mire că vom petrece mult timp împreună și că vom avea diferite activități împreună cu Ayan, familiile noastre și prietenii noștri. În viețile noastre se așterne liniștea, de aceea vă rugăm să respectați discreția cu care am parcurs lunile acestea.

Tot ce am avut de declarat atât eu, cât și Antonia se află în aceste rânduri. Vă mulțumim!”, este mesajul postat de artist.

Foto: Instagram

Citește și:

Adrian Sînă a avut coronavirus: „Au fost două săptămâni grele și pentru mine și pentru Anca”

Ada Condeescu, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Emoțional așa, e o încercare”

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter