Tom Cruise va filma în spațiu. Va ajunge pe Staţia Spaţială în 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 12:05
Tom Cruise va zbura în spațiu în toamna anului viitor. Celebrul actor și-a propus să filmeze pentru un lungmetraj la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. 

La 58 de ani, Tom Cruise pare tot mai dispus să-și testeze limitele și să-și trăiască viața la maxim. După ce s-a ambiționat să-și efectueze singur scenele periculoase din filmele în care a jucat, celebrul actor de la Hollywood se pregătește de o nouă aventură.

Citește și: Nicole Kidman a dezvăluit de ce îi este recunoscătoare lui Tom Cruise

Împreună cu regizorul Doug Liman, Tom Cruise va ajunge în spațiu în octombrie 2021. Cei doi cineaști, care au colaborat deja pentru „Edge of Tomorrow” şi „Barry Seal” vor fi conduşi de Michael Lopez-Alegria, care deţine recorduri în privinţa ieşirilor în spaţiu la NASA. Aceștia speră să reușească să facă primele cercetări sau chiar să filmeze câteva scene pentru lungmetrajul pe care îl pregătesc.

Protagonist şi producător al proiectului, Cruise ar putea încasa un onorariu cuprins între 30 şi 60 de milioane de dolari. Bugetul total al peliculei ar fi de cel puțin 200 de milioane de dolari, potrivit Libertatea.ro.

Filmul va fi realizată în colaborare cu agenţia spaţială americană NASA care s-a declarat încântată de intenția actorului: „NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Staţiei Spaţiale! Avem nevoie de media populare pentru a inspira o nouă generaţie de ingineri şi oameni de ştiinţă, pentru ca planurile ambiţioase ale NASA să devină o realitate”, a transmis în urmă cu câteva luni, Jim Bridenstine, administratorul agenției NASA.

Tom Cruise, maestrul cascadoriilor periculoase

Tom Cruise este deja celebru pentru cascadoriile riscante pe care le face. Deși actorul și-a rupt glezna în urma unei sărituri efectuate greșit de la o clădire la alta, în timpul filmărilor de la Misiune Imposibilă 6, nu a renunțat la secvențele pline de adrenalină.

Citește și: Tom Cruise a cărat bagaje pentru a-și câștiga existența

Starul seriei Mission Impossible a fost primul actor de la Hollywood care a sărit cu parașuta de la 7620 m. A executa un salt fără nici un fel de asigurare de la aproximativ 10.000 de metri înălțime, s-a urcat pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai și a atârnat de marginea unui avion în timp ce decola cu o viteză incredibil de mare, dar nimic nu pare să-l sperie prea mult.

„Este mereu o provocare, însă nu mi-e frică niciodată” – mărturisea el după filmările la Mission Impossible Fallout.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter