Tom Hanks, șase reguli pentru o căsnicie fericită

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 01 octombrie 2019, 15:53
Tom Hanks este însurat cu actrița Rita Wilson de 31 de ani. Au trecut prin multe împreună, însă niciodată nu s-au gândit la divorț. Mai mult, ei spun că dragostea lor este din ce în ce mai puternică. Acum, Tom Hanks a dezvăluit care sunt regulile lui secrete pentru o căsnicie fericită.

Cele șase reguli ale lui Tom Hanks pentru o căsnicie fericită

  1. Nu te căsători înainte de 30 de ani

Tom și Rita s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei „Volunteers” în anul 1985. Cei doi au avut o relație romantică, însă Hanks era deja căsătorit și avea doi copii, iar Wilson era logodită. După trei ani în care s-au iubit în secret, actorul a divorțat și a cerut-o de soție pe Rita.

Acum, starul de la Hollywood spune că s-a grăbit cu prima căsătorie deoarece era tânăr, impulsiv și muncea tot timpul.

Nu vă căsătoriți înainte de 30 de ani”, este sfatul celebrului actor.

  1. Găsiți un punct comun

Tom era catolic, iar soția sa ortodoxă. Deoarece el știa cât de importantă este religia pentru soția sa, s-a convertit.

„Am renunțat la ceva pentru soția mea. Rita are rădăcini elene, iar ei au credință ortodoxă. Iar eu era catolic, astfel că înainte să ne căsătorim m-am convertit din respect pentru familia ei”, a explicat Hanks.

  1. Susțineți-vă partenerul

Pe parcursul celor 31 de ani de mariaj, cuplul a întâmpinat multe obstacole, dar întotdeauna au fost acolo unul pentru celălalt. În 1994, când Tom Hanks a câștigat primul său Oscar pentru rolul din „Philadelphia”, când se afla pe scenă i-a mulțumim soției sale.

„Sunt aici doar pentru că femeia cu care îmi îmaprt viața îmi arată zilnic ceea ce este iubirea”, a spus el atunci.

În 2015, Rita a fost diagnosticată cu cancer la sân. Ea a declarat că i-a fost teamă de felul în care va reacționa soțul ei la aflarea diagnosticului și cum această veste le va influența relația. Dar nu ar fi trebuit să se îngrijoreze deoarece Tom a susținut-o și a avut grijă de ea, iar aceată maladie i-a apropiat și mai mult.

Tot ce pot face este să mă plec în fața curajului soției mele”, a spus actorul.

  1. Fă lucruri drăguțe pentru partener

După atâția ani de căsătorie, cei doi încă încearcă să facă lucruri drăguțe unul pentru celălalt.

„Îmi privesc soția ca pe iubita mea și avem o legătură care trece peste cuvinte precum soție sau prietenă sau mamă. Nu îmi pot imagina viața fără ea. Deseori îi las bilețele lângă telefon sau undeva în bucătărie. Îi urez o zi bună sau lucruri ca astea. De asemenea am obiceiul de a-i trimite Ritei o fotografie cu ceea ce am făcut eu în acea zi. Fac poze la tot ce mă înconjoară când ea nu este cu mine: ce mănânc la prânz, persoane pe care le cunosc, lucruri pe care pe filmez. Cred că ei îi plac”, poveștește Hanks pentru BrightSide.

  1. Iubește-ți partenerul pentru ceea ce este

Rita și Tom pun preț pe lucrurile pe care le-au trăit împreună. Le face iubirea mai puternică. Actorul american exprimă des cât de mult își apreciază soția spunând: „Această femeie m-a iubit când am fost gras. M-a iubit chel și m-a iubit cu păr. Această femeie mă iubește, știu asta. De aceea sunt un bărbat norocos”.

  1. Găsește persoana potrivită

Jurnaliștii au încercat de-a lungul timpului să descopere secretul lui Tom Hanks pentru o căsnicie puternică. El râde și spune: „Secretul meu pentru o căsnicie fericită este să fii însurat cu femeia potrivită. Am avut noroc cu minunata Rita Wilson. Sunt cel mai norocos bărbat”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson.

Sursă foto: Shutterstock, Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter