Tudor Chirilă cere închiderea bisericilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 martie 2020, 20:50
Tudor Chirilă cere închiderea bisericilor în contextul în care teatrele au fost închise pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus.

Statul român a luat măsuri fără precedent privind prevenirea răspândirii infecției cu Covid-19, iar una dintre acestea este întocmai închiderea școlilor, a grădinițelor și a teatrelor. În acest context, Tudor Chirilă a făcut o cere publică, primarului Gabriela Firea. Artistul a postat un mesaj pe contul personal de Facebook prin care solicită închiderea bisericilor, după ce edilul Capitalei a dispus luni închiderea teatrelor și anularea tuturor evenimentelor culturale din București: Firea a închis teatrele. Bisericile rămân deschise, deși persoanele în vârstă sunt cele mai sensibile la Coronavirus. Din păcate, toata faza asta cu epidemia va fi mai mult un prilej de răfuieli politice decât de acțiuni responsabile”, – a scris Tudor Chirilă, pe Facebook.

Tudor Chirilă susține că închiderea temporară a lăcașelor de cult este o măsură similară cu închiderea școlilor, însă actorul a omis un aspect: acestea nu se află în subordinea Primăriei Capitalei, ci în subordinea Patriarhiei Române.

Citește și – Tudor Chirilă va juca în serialul Vlad. Ce rol va avea artistul

Sursă foto: Instagram, arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter