Ultimele ore din viața lui Răzvan Ciobanu: ”A tot condus prin zona aia”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 mai 2019, 14:15
Invitată la emisiunea Xtra Night Show, avocata Lizeta Haralambie a povestit ultimele ore din viața lui Răzvan Ciobanu. 

Răzvan Ciobanu nu a trimis niciun mesaj în noaptea morții

„El a venit în noaptea de Înviere, nu a avut cazare, a mers la un festival de muzică electronică, era și foarte obosit și probabil a greșit drumul. Telefonul lui era deschis, nu era plătit. Era suspendat, nu putea să sune, nu putea să comunice cu nimeni. A fost văzut conducând, a tot condus prin zona aia, s-a tot învârtit pe acolo prin giratorii. În jur de 11 jumate, 12… Probabil atunci a plecat spre Săcele, a vrut să plece spre București și s-a pierdut pe undeva pe la rondul ăla din Săcele.  A spus cineva că își căuta să meargă la o plajă unde sunt festivaluri de muzică electronică, dar era închis. Când ești obosit și nu dormi de 2 zile și multe alte chestii, te duci oriunde, nu contează dacă ești cu cineva sau nu. Nu a existat niciun mesaj, să dea mesaje că s-a pierdut. Nu era niciun mesaj pe telefonul lui, nu avea cum să comunice cu cineva, pentru că avea telefonul neachitat”, a povestit Lizeta Haralambie.

Ea a mai spus că Poliția a audiat mai multe persoane, inclusiv pe cel care a organizat festivalul la care a fost Răzvan Ciobanu, pe proprietara plajei private și chiar pe ospătarul care a servit la masa designer-ului.

Vica Blochina, bună prietenă a lui Răzvan, confirmă faptul că el nu avea telefonul plătit, deci nu putea suna pe nimeni, ci putea comunica doar prin internet. De la ora 21:15, duminică seară, Răzvan nu a mai vorbit cu nimeni la telefon.

Răzvan Ciobanu consumase mai multe droguri

Pe lângă oboseala, Răzvan Ciobanu era afectat și de drogurile pe care le consumase. Rezultatele preliminare ale analizei toxicologice au arătat că el avea în sânge substanțe interzise, printre care cocaină și amfetamină.  Dan Capatos a explicat că era vorba de un cocktail de substanțe interzise, pe care, cel mai probabil, îl preparase singur.

În seara de duminică, controale antidrog s-au desfășurat în toate cluburile din Mamaia, asa că apare, în mod firesc, întrebarea: cum a reușit Răzvan Ciobanu să consume droguri, mai ales atât de multe? Cel mai probabil, el ajunsese în Mamaia deja sub influența substanțelor interzise.

În schimb, Răzvan Ciobanu nu consumase alcool.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter