Un celebru DJ a murit după ce a trecut printr-o ușă de sticlă

De Oana Savin, pe
Un celebru DJ australian a murit în timp ce se afla în vacanță în Bali, după ce a trecut printr-o ușă de sticlă și a suferit o hemoragie puternică.

Decesul lui DJ Adam Sky a fost confirmat prin intermediul unui comunicat oficial publicat pe pagina de Facebook a artistului.

Muzicianul în vârstă de 42 de ani a încetat din viață sâmbătă, când încerca să își ajute o prietenă grav rănită, care căzuse de pe terasa lui privată.

În timp ce încerca să ajungă la ea, Adam a spar o ușă de sticlă, iar acest lucru i-a provocat tăieturi severe și o hemoragie puternică.

DJ-ul, care locuia în Singapore, a cunoscut un adevărat succes în carieră. El fusese numit al treilea cel mai popular DJ de pe continentul asiatic în anul 2018. De asemenea, Publicația Juice Magazine Asia l-a descris drept „un DJ superstar australian aflat în ascensiune”.

Adam Sky, pe numele său adevărat Adam Neat, a cunoscut faima datorită unor piese precum „Illogical”, „Larynx” și „Kreatine”. DE asemenea, el a avut apariții în deschiderea unor show-uri ale DJ-ilor Fatboy Slim, David Guetta și ale trupei americane Scissor Sisters.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter