Unica aprilie 2020, prima copertă AR din România

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 26 martie 2020, 12:48
Unica aprilie 2020, cu Ana Morodan pe copertă, se dorește a fi răsfățul tău în această perioadă dificilă, din tipul pandemiei de coronavirus. 

Revista ta favorită vine din nou cu o premieră – prima copertă din România în realitate augmentată! La chioșcurile de presă începând cu 25 martie 2020.

Am strâns între paginile revistei aventură, oameni care inspiră, lecții de frumusețe interioară, un pic de modă și o porțioară de psihologie, ca să rămânem sănătoși la cap.

Într-o lume de influenceri ai mediului online mai pestriță ca niciodată, Ana Morodan rămâne o figură aparte. Contesa digitală, cum a fost supranumită, este un spectacol total, atât offline, cât și online. Stilul ei autoironic, îmbrăcat de o aură ce amintește de nobilimea unor vremuri apuse, descrețește frunțile, dar și inspiră în multe privințe, indiferent că e vorba de modă (cu siguranță îi vei admira ținutele din revistă) sau de păreri asumate.

Tot inspirație ne-am dorit să-ți fie și oameni precum talentata dramaturgă, scenografă, regizoare și actriță Lia Bugnar, jurnalistul de investigații Răzvan Luțac (unul dintre protagoniștii filmului „colectiv„) sau Augusta Lazarov, poate cea mai longevivă producătoare TV din România, ale cărei opinii le vei putea citi exclusiv în Unica, începând cu această ediție.

Chiar dacă s-ar putea să stai mai mult în casă decât pe stradă, Unica ți-a pregătit mai multe pagini cu idei de shopping având ca punct de pornire hainele din colecțiile de primăvară-vară, pentru că știm cu toții că starea de spirit ne este adesea influențată și de modul în care arătăm. Așa că nu neglija nici partea de îngrijire a pielii (atenție, începe sezonul de… celulită!:)) și make-up-ul, pentru că meriți să fii frumoasă oriunde te-ai afla și oricâtă lume te-ar vedea.

Nu întâmplător, Unica aprilie 2020 are două articole care vorbesc mult despre călătorii – unul despre protagoniștii din show-ul TV Asia Express și celălalt despre femeile care iubesc muntele. Chiar dacă acum turismul este suspendat aproape pe tot globul, credem că merită mai mult ca oricând să vedem imagini frumoase de planeta noastră și să citim despre locuri pe care nu se știe când și dacă le vom mai putea vizita.

Până trece pandemia, stăm acasă și ne regăsim valorile!

Nu uita, Unica aprilie 2020 apare la chioșcuri pe 25 martie.

S-ar putea să te intereseze și:

Unica martie 2020. Mărțișorul femeilor puternice

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter