Unica August 2020. INNA, cum nu ai mai văzut-o până acum: fără sutien și lipsită de inhibiții pe copertă!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 august 2021, 12:47

Luna august vine cu o ediție Unica la fel de fierbinte ca vremea de afară. Pe copertă o avem pe INNA, într-o ipostază pe cât de sexy, pe atât de elegantă. La cei 33 de ani ai săi, doboară topurile muzicale internaționale și are mai mulți urmăritori pe YouTube decât Celine Dion, Rita Ora, Mark Ronson și Muse.

INNA a găsit succesul dincolo de granițele României de mulți ani prin muzica și talentul ei (drept dovadă cei 6 milioane de abonați de pe YouTube), însă ea nu uită niciodată de unde a plecat. Mereu revine în țară cu același drag și dor, iar pe unde merge se mândrește că este româncă.

Pandemia nu a oprit-o din a le oferi fanilor ceea ce își doresc. Ea a compus, a înregistrat piese în studioul de acasă și a făcut chiar și un videoclip cu o echipă restrânsă. Mai mult, din toamnă o vom putea vedea și pe ecrane, pe PRO TV, unde va fi detectiv în emisiunea „Masked Singer Romania”, alături de Horia Brenciu, Codin Maticiuc și Ana Morodan.

Despre toate astea, dar și despre detalii intime ale vieții ei, nediscutate până acum, poți citi în ediția de august a revistei Unica. INNA nu este însă singura artistă care și-a deschis sufletul în fața noastră luna aceasta.

Interviuri pe care să le citești în drum spre vacanță

Tot în ediție de august a revistei vei putea citi interviuri cu Pavel Bartoș, Mirela Oprișor, Randi și fratele lui, Alex Ropcea. Pavel Bartoș ne-a povestit despre cum s-a redescoperit în timpul pandemiei alături de familia lui, Mirela Oprișor a fost sinceră până la capăt și ne-a vorbit despre regretele mici și mari ale vieții de actor, iar Randi și Alex Ropcea ne-au cucerit cu dinamica relației frați-colaboratori dintre ei.

Dacă ai nevoie de o doză de voie bună instant, interviurile cu Florin Ristei și cu Marius Vizante te vor binedispune de îndată! Florin ne-a zis ce proiecte a pregătit în carantină și ce tatuaje noi se gândește să își facă, pe când Marius ne-a spus despre serialul delicios de controversat în care joacă, „Videochat”.

Ți-am pregătit însă un interviu emoționant și cu Cristina Rusu, o femeie care a lăsat la 30 de ani viața de analist financiar în urmă și s-a alăturat organizației Medici fără Frontiere. Poveștile ei despre misiunile avute în țări măcinate de răboaie și de epidemii sunt, puțin spus, impresionante.

Surprizele din ediția Unica de august nu se opresc aici

Încă suntem în toiul verii, iar epilarea este o prioritate pentru multe dintre noi. Pentru a scăpa definitiv de această grijă, doctorul Olga Melnic ne-a arătat tot ce trebuie să știm despre epilarea definitivă.

Oricât am iubi însă anotimpul cald, el vine și cu pericole – unele mai evidente, altele mai puțin. Fie că vorbim despre pericolele expunerii la soare sau de cele aduse de pandemia de COVID-19, un lucru este sigur: trebuie să avem grijă de noi și de cei din jur mai mult ca oricând, iar doctorul Oana Cuzino ne arată și cum putem face aceste lucruri.

Dacă reușești ca vara aceasta să îți planifici vreun concediu, am pregătit pentru tine și o selecție de produse care să îți vină în ajutor. Vei descoperi truse de beauty pentru plajă, dar și idei de outfit-uri în funcție de locurile pe care vei alege să le vizitezi.

Dacă ți-am trezit curiozitatea cu privire la numărul de august al revistei Unica, nu rămâne decât să o descoperi singură, alături de o băutură răcoritoare rece! O vei găsi la punctele de difuzare a presei începând cu data de 23 iulie 2020. Poate fi însă cumpărată și online, dacă nu vrei să mai bați drumul până la magazin. Poți alege varianta simplă sau cea cu cadou – la a doua primind un gel răcoritor de folosit după plajă de la Gerovital.

Iar dacă nu ești neapărat adepta răsfoirii revistei în format fizic, există și varianta de a citi revista online, în mod gratuit. O vei găsi în chioșcul electronic de reviste Ringier, alături de edițiile anterioare de anul acesta: magazines.ringier.ro. O poți răsfoi direct de aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter