Unica martie 2020, mărțișorul femeilor puternice

De Revista Unica, pe Ultimul update Marți, 25 februarie 2020, 12:05
Revista Unica martie 2020 le are pe copertă, în premieră, pe Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, cele două blonde rebele din show-ul tv Asia Express. Caută revista la chioșcuri începând cu data de 25 februarie și descoperă și alte articole surprinzătoare și încântătoare.

Sarea și piperul noului sezon „Asia Express“, frumoasele și ambițioasele dive din online Alina Ceușan și Carmen Grebenișan îți dor da toate stereotipurile peste cap. Pasionate de beauty, mo­dă și călătorii, cele dou sunt o apariție fresh în Unica și te vor surprinde cu siguranță.

În revista-mărțișor vei găsi multe articole dedicate personajelor puternice – o retrospectivă a celor mai notorii figuri feminine de după 1989, articole de opinie semnate de prezentatoarea TV Amalia Enache și specialista în comunicare Monica Jitariuc, un amplu articol cu sfaturi și lecții de business de la cei cinci antreprenori prezenți în emisiunea „Imperiul leilor” ș.a.

Am dedicat mai multe pagini și filmului „colectiv”, care are premiera pe 28 februarie, pentru că ne colectivdorim ca acest documentar să fie văzut de cât mai mulți oameni, cu toată emoția pe care o poate stârni.

Nu uităm că deja e primăvară și că garderoba fiecăreia merită împrospătată, așa că vei găsi în paginile revistei o amplă selecție a tendințelor de modă și frumusețe din nou sezon. Vei putea astfel să faci alegeri asumate din oferta magazinelor, optând nu doar pentru ce-ți place, ci și pentru ce ți se potrivește.

Nu am uitat că dietele sunt o preocupare permanentă a multora și ți-am adus în prim-plan cele mai bune diete ale anului trecut, cu motive și „instrucțiuni de utilizare”, fără să trecem peste faptul că emoțiile pot fi un impediment serios, așa că am stat de vorbă și cu psihoterapeutul, pentru a-ți aduce cele mai bune sfaturi în privința mâncatului emoțional.

În luna mărțișorului, revista Unica îți oferă cadou o brățară metalică, la un preț special (12,99 lei revistă+cadou). Nu uita că găsești revista la punctele de difuzare a presei începând cu data de 25 februarie 2020.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter