Unul dintre artiștii de la NEVERSEA, Boris Brejcha, și-a lansat noul album Space Diver

De Unica.ro, pe
Germanul care a bifat cele două mari festivaluri din România, UNTOLD și NEVERSEA, Boris Brejcha și-a făcut intrarea în TOP 100 DJ Mag 2019 pe locul 85, iar recent și-a lansat noul album intitulat "Space Diver".

E un material despre care s-a vorbit în ultimele luni, este plin de emoție și simți asta la fiecare din cele 10 piese incluse în acest LP; e o combinație de sound de club și producții care te relaxează.

Publicația Raveline l-a numit „exceptional Talent 2007”, această recunoaștere a avut și un motiv: în niciun gen existent nu putea să-și încadreze muzica așa că s-a decis să creeze un nou stil în muzica electronică – Hi-tech Minimal.

A învățat de mic totul despre drums-uri si keyboard-uri, detaliu care l-a ajutat enorm în următorul capitol al vieții sale – producția și DJ-ing-ul.

Fiecare release al germanului Boris Brejcha este un soi de aventură în lumea sound-ului electronic; un fel de „perfect relationship” între : electro, break beat, techno si părți de ambiental. 

În 2019, Boris Brejcha a fost unul dintre artiștii de succes de la festivalul Neversea, care a debutat în „TOP 100 ELECTRONIC FESTIVALS WORLDWIDE” direct pe locul 46.

Ediția a 4-a a festivalului va avea loc în perioada 2-5 iulie 2020. Aftermovie-ul ediției din 2019, care a fost lansat pe 21 ianuarie, poate fi vizionat aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter