Vedete care au ajuns „la nebuni” în 2013

De Unica.ro, pe

De la alcoolism la dependenţă de droguri sau depresie, mai multe vedete au avut de furcă anul acesta cu bolile psihice. Iată cine a ajuns „la nebuni” în 2013!

Chris Brown nu poate să-şi controleze furia

După ce a ajuns în arest pentru că a bătut-o pe iubita lui de atunci, Rihanna, Chris Brown a dovedit încă o dată că este un om violent, care nu îşi poate controla furia. În 2013, a fost din nou arestat, de data aceasta pentru că s-a luat la bătaie cu alt bărbat şi i-a spart nasul.
După ce a fost eliberat condiţionat, în luna octombrie, artistul a decis să se interneze într-o clinică de psihiatrie pentru a învăţa să-şi ţină nervii sub control.
Vedete care au ajuns "la nebuni" în 2013

Zac Efron, dependent de cocaină

La numai 26 de ani, Zac Efron părea bărbatul perfect pentru milioane de tinere din toată lumea. Fanii lui au fost şocaţi când actorul a anunţat, în luna septembrie, că anul acesta a fost internat de două ori la o clinică de dezintoxicare. El a spus că după a doua internare a reuşit să renunţe de tot la cocaină.
Se pare că în cercul lui de prieteni se ştia despre problema lui, însă informaţiile nu au ajuns în presa de scandal. Zac a vrut să fie corect cu admiratorii şi a recunoscut el însuşi că are o problemă cu drogurile.
Vedete care au ajuns "la nebuni" în 2013

Philip Seymour Hoffman a renunţat la heroină

Zac Efron nu a fost singurul actor care s-a luptat cu dependenţa de droguri anul acesta. Ceva mai în vârstă, Philip Seymour Hoffman a avut şi el o problemă asemănătoare. Actorul s-a mai luptat cu depenedenţa de droguri şi alcool în tinereţe, dar nu s-a mai atins de ele timp de 23 de ani. Anul acesta însă a devenit dependent de medicamente analgezice, apoi a trecut la heroină. Din fericire şi-a dat seama la timp că are o problemă şi s-a intarnat la dezintoxicare.
Vedete care au ajuns "la nebuni" în 2013

Catherine Zeta Jones s-a tratat pentru tulburarea bipolară

Catherine Zeta Jones are probleme psihice de ceva timp, dar a vorbit deschis despre ele. A suferit de anxietate, depresie, apoi a fost diagnosticată cu tulburarea bipolară. Se pare că totul a început în 2004, pe când filma la „Ocean’s Twelve”. De atunci, actriţa a avut mai multe perioade dificile, cea mai recentă fiind anul acesta, în aprilie, când Catherine s-a internat din nou într-o clinică de psihiatrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter