Vedete: Vezi care sunt rudele boschetare ale celebrităţilor

De Diana Zagrean, pe

Drogaţi, aurolaci, puşcăriaşi şi pierde-vară, astfel de cuvinte nu sunt prea des asociate cu vedetele. Deşi multe celebrităţi au avut probleme cu drogurile şi cu legea, majoritatea au scăpat mai mult sau mai puţin onorabil. Există însă câteva rude de ale lor care şi-au pierdut calea şi au ajuns rău de tot. Iată care sunt rudele boschetare ale celebrităţilor.
Michael Lohan (tatăl lui Lindsay Lohan)
Pe când Lindsay Lohan avea doar 11 ani, tatăl ei era deja în puşcărie, executând o pedeapsă de patru ani pentru fraudă bancară cu acţiuni. Cum i se făcuse dor de închisoare, stimabilul domn Lohan s-a întors după gratii în 2005, după ce şi-a atacat cumnatul cu un pantof şi a intrat beat mort cu maşina într-o cabină telefonică.
Fiind o fire zvăpăiată, domnul Lohan a mai fost menţionat în dosarele poliţiei pentru că a asaltat şi bătut un gunoier pe motiv că i-a blocat maşina. După ce soţia i-a cerut divorţul, tatăl la fel de zvăpăiatei Lindsay Lohan a rămas acum cu speranţa că va primi măcar o parte mică din averea fiicei sale. Aşa că se luptă cu ea prin tribunale.
Roger Clinton (fratele fostului preşedinte american Bill Clinton)
Dacă fostul preşedinte Bill Clinton este un exemplu pozitiv pentru cetăţenii statului Arkansas, fratele lui vitreg, Roger este exact opusul.
Închis în 1984 pentru vânzare de cocaină, fratele preşedintelui nu s-a cuminţit, ci dimpotrivă. Cum nu putea să stea locului, Roger Clinton a fost implicat, mai mult sau mai puţin cu familia mafiotă Gambino, cu care a încheiat o serie de afaceri dubioase prin firmele lui în 1999.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte rude ale unor vedete şi oameni politici au ajuns în şanţ după o viaţă dezorganizată, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter