Vichi Raileanu, despre divorț: „N-am reușit să trecem peste anumite momente”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 22 februarie 2021, 16:57

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, actrița Vichi Raileanu a vorbit despre divorțul de soțul ei, actorul Conrad Mericoffer. Fostul cuplu are împreună un fiu, Carol, în vârstă de 5 ani și jumătate.

Vichi Raileanu, despre divorț: „N-am reușit să trecem peste anumite momente”

„Între noi erau niște lucruri nevorbite pe care noi nu știam cum să le punem pe masă. N-am reușit niciodată să avem încredere totală unul în celălalt. N-am reușit să trecem peste anumite momente din timpul relației. (…)

Eu am luat decizia. Mi-am propus cumva să mă vindec. (…) Habar nu aveam cine sunt. Eu nu vreau, și am tot spus, nu vreau să spun că el a fost mai mult de vină decât mine. Amândoi am făcut greșelile noastre. Amândoi am făcut bine, am avut momente bune.

Anul trecut ajunsesem într-un punct în care nu mai aveam resurse. Am considerat că am făcut tot ce am putut posibil ca să fac relația să funcționeze. Asta i-am spus și lui atunci. (…)

A acceptat [decizia], dar cu greu, ceea ce este absolut normal. (…) E normal să nu poți să ai empatie și înțelegere în momentul acela. (…) Acum am ajuns la o relație minunată. Totul se reduce la Carol. Discutăm absolut orice.

Și Carol mai are momente în care nu înțelege și îi este greu să accepte. În momentele alea încercăm să-l facem să înțeleagă că noi trei, indiferent de ce se va întâmpla, indiferent de oricine va mai apărea în viața noastră, noi trei vom fi mereu o familie”, a declarat actrița.

Vichi Raileanu: „Am făcut tot posibilul să meargă”

„Eu luasem decizia asta [de a divorța] ca să mă găsesc pe mine. De anul trecut niciodată nu am dat un pas înapoi. (…) Dacă nu aș fi fost conștientă că am făcut tot posibilul să meargă, sunt sigură că aș fi avut regrete”, a mai spus.

Întrebată de Adela Popescu dacă este pregătită pentru o nouă relație, actrița a completat: „Mie îmi place să iubesc. Îmi place să fiu îndrăgostită. (…)

Am ajuns [însă] într-un punct atât de sănătos cu mine încât îmi place atât de tare să fiu singură. Mai vreau să mă bălăcesc puțin în asta”.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Roman, virală pe Tiktok fără voia ei. Cum au ajuns sute de persoane să o imite

Toate indiciile că relația dintre Andrei Ștefănescu și soția lui Antonia se sfârșise

Adrian Sînă a avut coronavirus: „Au fost două săptămâni grele și pentru mine și pentru Anca”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter