Victor Slav, primele declarații despre noua iubită: „Avem planuri mari împreună”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 mai 2020, 16:47
Victor Slav și Ela trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multe luni de zile și lucrurile par să fie destul de serioase între cei doi, după cum declară însuși prezentatorul de televiziune.

Victor Slav și iubita lui, Ela, au fost izolați împreună la domiciliu și se pare că acest fapt le-a consolidat foarte mult relația. După o relație de 10 luni cu Raluca Silea, Victor Slav și-a reorganizat viața sentimentală și și-a găsit liniștea în brațele Elei, hostess la o terasă de pe malul Dâmboviței, din zona Unirii din Capitală, cu care este împreună de 8 luni: “Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște businessuri online.

Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, – a declarat Victor Slav pentru cancan.ro.

Citește și – Bianca Drăgușanu face lumină în cazul lui Victor Slav, prins la volan sub influența drogurilor

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăguşanu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior s-au împăcat, fără a mai semna și actele însă, și au devenit părinții unei minunate fetițe, pe nume Sofia, azi în vârstă de 4 ani. În urmă cu doi ani, Victor Slav și Bianca Drăgușanu își spuneau adio definitiv, păstrând totuși o relație foarte bună și apropiată de dragul micuței pe care o au împreună.

Citește și – Alex Bodi, relație cu rivala fostei soții, Bianca Drăgușanu. Cu cine se iubește afaceristul

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter