DJ Wanda a primit de la Mos Craciun pantofi cu tocuri de rezerva!

De PR, pe

DJ Wanda si-a dorit de la Mos Craciun un lung sir de cadouri neconventionale, printre acestea si o pereche de pantofi cu toc de rezerva, pe care chiar a gasit-o sub brad in seara de Ajun.
Pantofii fac parte din noua colectie a unui brand de renume, costa in jur de 700 de euro, iar particularitatea lor consta in tocul care poate fi usor schimbat.

“Cand i-am vazut prima data mi-am zis ca sunt cei mai frumosi pantofi din lume. Sa poti purta aceeasi pereche de pantofi cu tocuri in culori diferite este un lucru cool si foarte practic. Acesti pantofi i-am primit de la prietena mea Maria, au toc rosu si toc argintiu, astfel ca ii pot asorta in functie de ceea ce port”, declara DJ Wanda.

Acestea nu au fost insa singurele cadouri pe care nonconformist DJ-ita le-a primit de la Mos Craciun.

“Am primit o caciula de blana galben neon, o brosa cu cristale Swarovski si un parfum cumparat dintr-o piata din Oman. Se spune ca este un parfum senzorial, care ii inebuneste pe barbati. O sa-l port in momete cu adevarat speciale si o sa va spun pe urma daca este adevarat sau nu. Pe lista mea de dorinte a mai fost si Channing Tatum, pe care il consider barbatul ideal, insa Mosul mi-a zis ca n-am fost destul de cuminte ca sa-l merit. Mi-am pus pofta in cui”, marturiseste DJ Wanda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter