Zina Dumitrescu, ultimele zile din viața sa, descrise de directorul azilului unde era internată

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 29 iulie 2021, 12:33
Zina Dumitrescu a murit la vârsta de 82 de ani. Binecunoscuta creatoare de modă s-a stins din viață astăzi, pe patul său din azilul de bătrâni unde și-a petrecut ultimii ani din viață. 

Directorul azilului unde Zina Dumitrescu era internată a făzut dezvăluiri despre ultimele zile din viața ceratoarei de modă: „Practic de două zile a stat în cameră la dânsa, a stat în pat. Am încercat să îi dăm de mâncare. Se uita la televizor și era abătută. Am întrebat-o dacă are nevoie de ceva și spunea mereu că este foarte bine. Nu era deloc bine. Am întrebat-o de foarte multe ori ce o supără și dacă are nevoie de ceva, dar îmi spunea că nu ar enevoie de nimic. Tot așa un gest care mi s-a părut anormal a fost că acum câteva zile au venit Dana Androne și Valentina Pelinel și i-au lăsat o pungă cu fructe și nu a vrut să le ia. S-a bucurat că le-a văzut. Ele au venit foarte des în ultima perioadă. I-am făcut perfuzii, tot ce trebuia să facem în această situație. Din păcate, a decedat.”, – a declarat Ion Casian pentru Star Magazine.

Zina Dumitrescu, pe numele real Zenobia Bogoș, și-a trăit bătrânețea într-un azil de lux, din Ghermanesti. Starea sa de sănătate s-a deteriorat imediat ce a murit soțul său, în anul 2009, fiind totodată și diagnosticată cu Alzheimer. Zina Dumitrescu și-a început cariera ca model la Casa de Modă Venus, iar la vârsta de doar 30 de ani a devenit directorul acesteia. Și-a câștigat pe drept renumele de Mama Modei Românești, tot ea fiind și cea care a descoperit manechine celebre ca Romanița Iovan, Dana Săvuică, Melek Ament, Bianca Brad, Jeanine, dar și pe Cătălin Botezatu, care a transmis un mesaj cutremurător la aflarea veștii despre moartea sa, și pe Liviu Ionescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter