Andreea Bănică: „N-am mai plecat în vacanță doar noi doi de foarte mult timp“

De Georgiana Averchi, pe Ultimul update Vineri, 12 iulie 2019, 10:36
Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt iubiți de 25 de ani, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Relația celor doi, frecvent în atenția publicului, a fost mereu una echilibrată și presărată cu vacanțe romantice în doi. Însă, acest lucru nu mai este posibil, pentru moment!

 

Deși amândurora le place să călătorească, cei doi îndrăgostiți sunt nevoiți să renunțe pentru o perioadă la escapadele pentrecute peste mări și țări. Motivul este Noah Andrei, copilul lor cel mic, ce a început să le simtă lipsa și să fie foarte afectat. „Noah a crescut deja, plânge după noi și n-am mai plecat de foarte mult timp noi doi, cel puțin de când el a început să înțeleagă lucrurile. Nu vrem să fie nefericit. E cam greu să avem o vacanță fără el. Sofia înțelege, are 10 ani, poate să meargă la bunici, la prietenii ei, e fericită“, ne-a spus Andreea. Cel mai afectat este, însă, Lucian care „dacă ar avea un marsupiu, l-ar căra peste tot cu el“, ne-a explicat Andreea.

Chiar dacă nu urmează să petreacă nicio vacanță îndelungată în costum de baie, Andreea nu se neglijează, pentru că este foarte conștientă că dacă nu ar avea grijă la ce mănâncă, nu ar avea forme apetisante, și a scris pe blogul său dieta pe care o urmează de ceva timp!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter