EXCLUSIV Breakdown la Asia Express pentru Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 06 martie 2020, 14:53
Asia Express nu este o competiție ușoară, adeseori lăsându-se cu plânsete în timpul probelor. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan ne-au povestit despre breakdown-ul avut la Asia Express.

Cele două prietene apar pe coperta de martie a revistei Unica. Ne-au vorbit despre copilărie, carieră, iubire și, bineînțeles, Asia Express. Au recunoscut că în cadrul competiției au avut parte de mai multe momente dificile.

„Am avut breakdown de multe ori”, a recunoscut Carmen. „Eu am și plâns, mi-am și strâns părul din cap, era să mi-l rup de tot de nervi. Și chiar am zis la început: o să fie foarte caterincă, râd, mă simt bine, e o aventură, ne distrăm, suntem împreună… Din prima: «Vai, să-mi bag picioarele, nu mai pot!». Au fost niște probe care te supun și fizic, și psihic, din toate punctele de vedere. Și nu ai cum să nu refulezi la un moment dat, nu ești om dacă nu faci asta! E firesc până la urmă, oricât îți propui tu să fii zen – nu există, că nu e locul pentru așa ceva”.

Dacă vrei să afli prin ce momente dificile au trecut Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Asia Express, uită-te la clipul pe care ți l-am pregătit.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter