Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Marți, 12 iulie 2022, 13:47
Daca încă ești nehotărât și nu știi unde să mergi în vacanța de Crăciun, îți propunem câteva idei de vacanță. O mare parte din farmecul sărbătorilor de iarnă îl reprezintă târgurile de iarnă, unele dintre ele având în spate o istorie de sute de ani. Iată la ce târguri de Crăciun, din Europa, poți merge în acest an!

Berlin

Capitala Germaniei găzduiește unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. În târgul de iarnă din Gendarmenmarkt ajung zeci de mii de turiști în fiecare an.

Gendarmenmarkt Berlin

Berlin

Gendarmenmarkt

Londra

Târgul Hyde Park din Londra deține foarte multe puncte de atracție. Cei care ajung în acest loc, pot achiziționa jucării, bijuterii, lumânări și decorațiuni de Crăciun.

Londra de Craciun

Londra

Craciun in Londra

Manchester

Cel mai mare târg de Crăciun din Anglia este considerat destinația perfectă pentru mulți turiști care ajung în Marea Britanie. Acesta a fost primul târg din Regatul Unit și este vizitat an de an de milioane de oameni.

Manchester

Craciun in Manchester

Manchester Christmas

Tallinn

Capitala Estoniei reprezintă un loc perfect pentru un târg de poveste. Amenajat în centrul orașului, punctul de maxim interes al târgului este pomul de Crăciun care este înconjurat de multe căsuțe din lemn, de unde poți cumpăra cadouri pentru cei dragi și bunătăți.

Citeşte şi locuri de vizitat în Estonia – cele mai apreciate destinații de vacanță!

Vezi şi care sunt țările baltice și capitalele lor!

Tallin

Tallin Estonia

Estonia

Vienna

Târgul de Crăciun din Vienna este unul dintre cele mai cunoscute târguri din lume. În majoritatea piețelor din oraș sunt amenajate mici târguri, dar cel mai important este cel din Piața Primăriei Rathausplatz.

Vienna

Austria

Rathaus Austria

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter