Suc vitaminizant pentru piele strălucitoare

De Unica.ro, pe
A venit momentul să-i oferi pielii tale un boost de vitamine și minerale, care să o ajute să-și recapete luminozitatea, strălucirea și suplețea!

Încearcă acest suc vitaminizant, din fructe și legume, care nu este numai delicios, ci și extrem de sănătos! Bea-l dimineața, pe stomacul gol, și îți vei simți pielea mai sănătoasă și mai strălucitoare.

Ingredientele sucului vitaminizant pentru piele strălucitoare

  • 1 kiwi
  • 1 morcov
  • Jumătate de avocado
  • O banană
  • Câteva căpșune
  • 2 grepfruturi roșii

Amestecă într-un blender toate ingredientele și servește sucul proaspăt, eventual cu câteva cubulețe de gheață. Opțional, doar dacă îți place, poți adăuga și puțin ghimbir ras la final sau două frunze de mentă pentru decor.

Iată ce beneficii are acest suc pentru pielea ta!

Kiwiul conține foarte multă vitamina C și stimulează producția de colagen, elementul-cheie pentru o piele elastică, suplă, fără riduri.

Morcovul este o sursă bogată de beta-caroten, element care ajută pielea să lupte împotriva radiațiilor nocive ale soarelui.

Avocado conține grăsimi sănătoase, care mențin tinerețea pielii tale.

Bananele sunt bogate în potasiu și au rolul de a “șterge” urmele de oboseală de pe chipul tău.

Căpșunele ajută și ele la stimularea producției de colagen, dar conțin și o cantitate mare de antioxidanți.

Grepfrutul roșu conține multă vitamina C, vitamina A, dar și minerale precum calciu, fier și potasiu, toate fiind esențiale pentru o piele suplă, catifelată, strălucitoare.

Ține minte! Pe lângă un astfel de suc vitaminizant, care susține sănătatea și frumusețea pielii tale din interior, nu uita să folosești și produsele de îngrijire potrivite pielii tale, la exterior.

Recomandarea noastră: Garnier Skin Naturals – produse delicate, cu formule complexe, care îi vor oferi tenului tău îngrijirea de care acesta are nevoie. Descoperă gama completă, care înclude produse de curățare, produse anti-imperfecțiuni și produse hidratante, AICI.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter