Vedete care s-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiţilor

De Geo Berciu, pe
Ziua Îndrăgostiţilor este asociată cu romantism, iubire şi gesturi tandre, iar unele staruri au ales să o transforme într-un moment deosebit: ziua nunţii lor. Iată ce vedete s-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiţilor şi sunt încă împreună. Urmăriți în video-ul de mai sus și ce vedete s-au logodit în această zi specială. 

Actorii Leighton Meester şi Adam Brody s-au căsătorit pe 14 februarie 2014, la un an după ce au dezvăluit în mod public că aveau o relaţie. Cei doi actori, care s-au logodit în noiembrie şi au jucat împreună în 2011 în comedia romantică „Vecinii/ The Oranges”, s-ar fi căsătorit într-o ceremonie secretă, la care au participat mai mulţi prieteni ai mirilor ,staruri ale serialelor „Gossip Girl” şi „The O.C”.

vedete-casatorite-ziua-indragostitilor 1

Isaiah Washington, cunoscut din serialul “Grey’s Anatomy”, şi-a dus iubita, pe Jenisa Garland, în faţa altarului în 1999 chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Nimeni nu-l bănuia de atâta romantism, toată lumea cunoscându-I firea temperamentală, însă, în ciuda pronosticurilor nefavorabile, cei doi aniversează astăzi 16 ani de mariaj fericit.

vedete-casatorite-ziua-indragostitilor 2

După ce s-au căsătorit în cadru restrâns pe 14 februarie 2009, Salma Hayek şi milionarul francez Francois-Henry Pinault au dat un dineu fastuos la Veneţia, unde au fost invitate numeroase staruri din lumea filmului, a modei, dar şi personalităţi politice. Salma Hayek a avut o nuntă de poveste, iar rochia de mireasa Balenciaga, realizată de designerul Nicholas Ghesquiere, accesorizată cu voal lung şi cu un buchet din orhidee, iasomie de Madagascar si cristal, a făcut senzaţie. Cuplul mai are un motiv de sătrbătoare de Ziua Îndrăgostiţilor: fiica lor, născută în septembrie 2007, este bozezată Valentina.

vedete-casatorite-ziua-indragostitilor 5

Harrison Ford şi actriţa Calista Flockhart s-au cunoscut în 2002, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, însă au avut nevoie de ceva timp până să devină o familie cu acte în regulă. Actorul din Indiana Jones şi-a suprins iubita cu un inel de logodnă exact de Valentine’s Day, în 2010, în timp ce se aflau în vacanţă, iar un an mai târziu păşeau şi în faţa altarului, într-o ceremonie discretă. Se pare că sunt unul dintre puţinele cupluri de vedete cărora Ziua Îndrăgostiţilor le-a purtat noroc!

vedete-casatorite-ziua-indragostitilor 4

Sursa foto: Profimedia, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter